Φάνης Γκέκας, ο σωτήρας της Ακχισάρ
Η Ακχισάρ Μπελεντίγιε απέκτησε τον Ιανουάριο τον Φάνη Γκέκα, με την ελπίδα πως θα τη βοηθούσε να αποφύγει τον υποβιβασμό, κάτι που στη δεδομένη χρονική στιγμή έμοιαζε δύσκολο. Δεν περίμενε ότι ο Ελληνας στράικερ θα την κρατήσει... μόνος του στην τουρκική Σουπερλίγκ!
Η Ακχισάρ Μπελεντίγιε απέκτησε τον Ιανουάριο τον Φάνη Γκέκα, με την ελπίδα πως θα τη βοηθούσε να αποφύγει τον υποβιβασμό, κάτι που στη δεδομένη χρονική στιγμή έμοιαζε δύσκολο. Δεν περίμενε ότι ο Ελληνας στράικερ θα την κρατήσει… μόνος του στην τουρκική Σουπερλίγκ!
Με γκολ στο 89ο λεπτό της αναμέτρησης με την Ιντμάνγιουρντου, ο 33χρονος Λαρισαίος χάρισε τη νίκη 1-0 στην ομάδα του, μία αγωνιστική πριν το τέλος της σεζόν. Ετσι, η Ακχιάρ χρειάζεται έναν βαθμό στο τελευταίο ματς με την καταδικασμένη, Ορντουσπόρ, για να εξασφαλίσει και τυπικά την παραμονή. Στο διάστημα που βρίσκεται στην Τουρκία, ο Γκέκας έχει σημειώσει 12 γκολ σε 14 αναμετρήσεις και είναι ασφαλώς πρώτος σκόρερ της ομάδας του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Γροιλανδία: Την ανάγκη «σεβασμού της κυριαρχίας της» τονίζει η φον ντερ Λάιεν σε μέλη του Κογκρέσου των ΗΠΑ
- Συρία: Τραμπ και Σάρα συζήτησαν για τις εγγυήσεις των δικαιωμάτων των Κούρδων
- Γουατεμάλα: 9ος αστυνομικός νεκρός από τα πυρά συμμοριών
- Ιράν: Η Lufthansa αναστέλλει τις πτήσεις προς και από την Τεχεράνη μέχρι και τις 29 Μαρτίου
- Τουλάχιστον 1.500 μέλη του Ισλαμικού Κράτους δραπέτευσαν από φυλακές της Συρίας
- Τρίπολη – Νεστάνη: Νεκρός εντοπίστηκε ηλικιωμένος κατά την κατάσβεση πυρκαγιάς σε κατοικία
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Τρεις ανατροπές υπέρ των παιδιών
- Η Μολδαβία αποχώρησε από την ευρασιατική ομάδα ΚΑΚ της οποία ηγείται η Ρωσία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/danie-franco-wEuWV0Vz9uw-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442