Επιστροφή με Ιμπαγάσα, Μέγιερι και Φέισα, αλλά χωρίς Αβραάμ
Στις προπονήσεις επανήλθαν την Δευτέρα του Πάσχα οι παίκτες του Ολυμπιακού με τους Ιμπαγάσα, Μέγιερι και Φέισα να είναι «ετοιμοπόλεμοι» εν όψει του τελικού του Κυπέλλου το προσεχές Σάββατο (11/5, 20:30) κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, αλλά όχι τον Αβραάμ Παπαδόπουλο. Οι Πειραιώτες μπήκαν στο τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας τους για την αναμέτρηση που μπορεί να τους επιτρέψει να χαρούν το εφετινό νταμπλ.
Στις προπονήσεις επανήλθαν την Δευτέρα του Πάσχα οι παίκτες του Ολυμπιακού με τους Ιμπαγάσα, Μέγιερι και Φέισα να είναι «ετοιμοπόλεμοι» εν όψει του τελικού του Κυπέλλου το προσεχές Σάββατο (11/5, 20:30) κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, αλλά όχι τον Αβραάμ Παπαδόπουλο. Οι Πειραιώτες μπήκαν στο τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας τους για την αναμέτρηση που μπορεί να τους επιτρέψει να χαρούν το εφετινό νταμπλ.
Η προπόνηση, βέβαια, έγινε απόντος του Μίτσελ, ο οποίος αναρρώνει από επέμβαση χολής. Κανονικά γυμνάστηκαν οι Αριέλ Ιμπαγάσα, Μπάλας Μέγιερι και Λιούμπομιρ Φέισα, ενώ εκτός έμεινε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο οποίος συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα, αερόβιο και θεραπεία.
Έτσι η κατάστασή του θα κρίνεται σε καθημερινή βάση. Οι «ερυθρόλευκοι» ανέβασαν για τα καλά τον ρυθμό με τον οποίο προετοιμάζονται. Το πρόγραμμα περιλάμβανε πολλές ασκήσεις επάνω στην κυκλοφορία της μπάλας, με πολύ έντονη πίεση από την πλευρά των παικτών που δεν την είχαν στην κατοχή τους. Η ταχύτητα και η ακρίβεια στην πάσα ήταν το ζητούμενο, με τον Βίκτορ Σάντσεθ και τον Αντώνη Νικοπολίδη να φωνάζουν διαρκώς, δίνοντας ρυθμό στις ασκήσεις. Στην συνέχεια η ένταση ανέβηκε και άλλο με τους παίκτες να δουλεύουν πολύ επάνω στο κομμάτι της ανάπτυξης του παιχνιδιού, αρχίζοντας από την άμυνα και φτάνοντας μέχρι την τελική προσπάθεια και το γκολ.
Η προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ρέντη συνεχίστηκε με δίτερμα, σε χώρο μικρότερο του μισού γηπέδου και συγκεκριμένα από μεγάλη περιοχή σε μεγάλη περιοχή. Δεν ήταν ελεύθερο, όμως, αφού οι παίκτες δούλευαν ξανά πολύ τη σωστή ανάπτυξη και την κυκλοφορία της μπάλας, πριν φτάσουν στην τελική προσπάθεια.
Στο εξωαγωνιστικό σκέλος οι ποδοσφαιριστές των πρωταθλητών επεδίωξαν να ρωτήσουν για την κατάσταση του Μίτσελ και να ευχηθούν τα καλύτερα για τον τεχνικό τους. Η προπόνηση της Τρίτης είναι προγραμματισμένη για τις 10:30 το πρωί.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τότεναμ: Βουτιά στο κενό…
- Θάνατος Μαραντόνα: Ξεκινά ξανά η δίκη, ένα χρόνο μετά
- Διαμαρτυρία της Μπαρτσελόνα πριν τη ρεβάνς με την Ατλέτικο για το… χορτάρι του «Μετροπολιτάνο» (vid)
- «Ο Σπανούλης είναι ο μεγάλος στόχος της Ντουμπάι»
- Η κουβέντα του ESPN για τον Αντετοκούνμπο: «Ήρθε η ώρα να φύγει»
- Η ώρα της τετράδας: Οι πρώτες ρεβάνς στις τιτανομαχίες των προημιτελικών του Champions League
- Λεμπρόν Τζέιμς: Ένα ακόμη ιστορικό ορόσημο στο NBA για τον «Βασιλιά»
- Η νέα εξέλιξη για το μέλλον του Αντετοκούνμπο: «Δεν θέλει ομάδα στη Δύση»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/liana-young-r7LB1pnVH0A-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442