Στην τρίτη παρουσία του στην Ευρωλίγκα ο Στεφάν Λάσμε μετρά ισάριθμες συμμετοχές σε πλέι οφ. Ο ο 30χρονος πάουερ φόργουορντ απ' τη Γκαμπόν δήλωσε όμως ευλογημένος γιατί πλέον έχει την ευκαιρία να φτάσει στο πρώτο του φάιναλ φορ με τον Παναθηναϊκό.
Στην τρίτη παρουσία του στην Ευρωλίγκα ο Στεφάν Λάσμε μετρά ισάριθμες συμμετοχές σε πλέι οφ. Ο ο 30χρονος πάουερ φόργουορντ απ’ τη Γκαμπόν δήλωσε όμως ευλογημένος γιατί πλέον έχει την ευκαιρία να φτάσει στο πρώτο του φάιναλ φορ με τον Παναθηναϊκό.
«Πρώτα απ’ όλα, είμαι ευλογημένος να έχω αγωνιστεί σε μεγάλες ομάδες! Απ’ την πρώτη χρονιά μου με τον κόουτς Ντούλε Βουγιόσεβιτς (σ.σ. Παρτιζάν). Είναι ένας σπουδαίος προπονητής, έκανε θαυμάσια δουλειά με μία νεανική ομάδα εκείνη την εποχή.
Όταν ήμουν στη Μακάμπι Τελ Αβίβ είχαμε μία πολύ ταλαντούχα ομάδα. Ο κόσμος περίμενε από εμάς να τα καταφέρουμε (σ.σ. πρόκριση στο Final Four), αλλά εύχομαι να είχαμε πάει λίγο ψηλότερα (σ.σ. απ’ τα playoffs). Φέτος, προφανώς πρόκειται για μία καινούρια ομάδα, αλλά έχουμε μερικούς σκληρούς παίκτες, οι οποίοι αγωνίζονται δυνατά. Για εμένα αυτό είναι το καλύτερο πράγμα στην καριέρα μου: Είμαι ευλογημένος να έχω αγωνιστεί σε πολλές μεγάλες ομάδες!» είπε στην τηλεόραση της Ευρωλίγκας.