Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Active Member Live

Active Member Live

«Στήριξε το λόγο σου με τη ζωή σου και το αντίστροφο» Συναυλία 5 ωρών, στο Βοτανικός Live Stage (27/4/013), με τη Low Bap μπάντα του B. D. Foxmoor! Δείτε τη συνέντευξη στο βίντεο που ακολουθεί… «Το έντεχνο με το σκυλάδικο είναι το ίδιο πράγμα» Στη συνέντευξη που έδωσε ο B.D. Foxmoor στο in.gr, αναλύει το […]

«Στήριξε το λόγο σου με τη ζωή σου και το αντίστροφο»
Συναυλία 5 ωρών, στο Βοτανικός Live Stage (27/4/013), με τη Low Bap μπάντα του B. D. Foxmoor!

Δείτε τη συνέντευξη στο βίντεο που ακολουθεί…

«Το έντεχνο με το σκυλάδικο είναι το ίδιο πράγμα»

Στη συνέντευξη που έδωσε ο B.D. Foxmoor στο in.gr, αναλύει το hip hop, μιλάει για το δικό του Low Bap και για τη μεγάλη νύχτα στο Βοτανικό!

Οι Active Member, η μπάντα που εκπροσωπεί το Hip Hop στην Ελλάδα, θα δώσει μία συναυλία στο «Boτανικός Live Stage» ένα χώρο που έχει χαρακτηριστεί για τα σπουδαία live που διοργανώνει.
Οι Active Member δημιουργήθηκαν το 1992 από τον B.D. Foxmoor (Μιχάλης Μυτακίδης) ενώ παραμένει στην ενεργή επικαιρότητα μέχρι σήμερα με δισκογραφία και ζωντανές εμφανίσεις.
Η βραδιά της 27ης Απριλίου, θα είναι γιορτή για τους Active Member και το κοινό που θα τους ακολουθεί τα τελευταία 23 χρόνια, καθώς η συναυλία θα έχει εορταστικό χαρακτήρα, με 5 ώρες μουσικής και καλεσμένων φίλων του γκρουπ.

Στη σημερινή του μορφή το γκρουπ αποτελείται από τον Β.D.Foxmoor και τη Sadahzinia και στη συναυλία τους, καλεσμένοι θα είναι φίλοι τους, παλιοί και καινούργιοι, όπως ο Rodney P., ο Skitz, ο Jahcoustix, και ο Luka Lesson – προσωπικότητες που έχουν προσφέρει σημαντικές μουσικές και στιχουργικές στιγμές στην ίδια μουσική σκηνή με αυτή που προσφέρουν οι Active Member: τη σκηνή του hip hop.

Πέρασαν ήδη 20 χρόνια από τότε που ο Μιχάλης Μυτακίδης έφτιαξε το συγκρότημα μέσω του οποίου μπορούσε να εκφράζει τη ζωή, τους φόβους, τα όνειρα και τους εφιάλτες του, ενώ βάφτισε Low Bab το είδος που σημαίνει «στήριξε το λόγο σου με τη ζωή σου και το αντίστροφο» και έγιναν ένα μ’ αυτό.
Εκτοτε είναι «ενεργά μέλη» κυκλοφορώντας δίσκους, συλλεκτικές εκδόσεις σε βινύλιο, lowbap ντοκιμαντέρ, σάουντρακ ταινιών (όπως τα: Catastroika, Oligarchy, Hitman: Εξομολόγηση ενός Οικονομικού δολοφόνου), θεατρικά έργα, βιβλία, ραδιόφωνο αλλά και web radio, fanzines, περιοδικά, εκατοντάδες συναυλίες και lowbap φεστιβάλ αλλά και περισσότερο ιδιαίτερα project, συζητήσεις, και η λίστα δεν τελειώνει, καθώς οι πολιτιστικές τους δραστηριότητες είναι άπειρες.

Το 2003 επίσημα μέλος του γκρουπ γίνεται η Sadahzinia -κατά κόσμον Γιολάντα Τσιαμπόκαλου- και από τότε ασχολείται ενεργά τόσο με στίχους όσο και με την παρουσίασή τους αλλά και με οργανωτικά θέματα.Αποτελεί δε την πρώτη γυναίκα που ασχολήθηκε με το hip hop στην Ελλάδα, ενώ γράφει παραμύθια για παιδιά, μεταφράζει βιβλία και επισκέπτεται ομάδες δημιουργικής απασχόλησης παιδιών σε ολόκληρη τη χώρα.

Ως Active Member μετρούν ήδη 17 δισκογραφικές δουλειές και δεκάδες άλλες ως solo artists.
Με τη δισκογραφία και τις ζωντανές εμφανίσεις τους, αλλά και με πιο αυθόρμητες κινήσεις, δίνουν το στίγμα τους και δρουν καταλυτικά για τα κοινωνικοπολιτικά ζητήματα που νιώθουν να εξελίσσονται γύρω τους. Σε μια εποχή, που όχι μόνο ο πολιτικός, αλλά και γενικά ο λόγος δεν βρίσκει εύκολα χώρο, οι Active Member τραβάνε την πορεία τους πιστοί στις αρχές τους και στην έννοια του Low Bap.

Στη μουσική σκηνή Βοτανικός οι Active Member θα γιορτάσουν τη δεύτερη εποχή τους κι όλα όσα ονειρεύονται για το άμεσο μέλλον έχοντας πίσω τους 20 χρόνια δημιουργικής πορείας.
Η συναυλία με το ιδιαίτερα πλούσιο πρόγραμμα θα ξεκινήσει στις 20:00.
Τέλος, το βράδυ του Σαββάτου 27 Απριλίου ο B.D.Foxmoor θα παρουσιάσει το νέο project που ετοιμάζει μαζί με το Νίκο Ξύδη, τους ASR (Armat Spina Rosas = Το αγκάθι οπλίζει τα ρόδα).
Ο B.D.Foxmoor και η Sadahzinia θα συντονίζουν όλη αυτήν τη γιορτή και φυσικά θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους πάνω στη σκηνή σε μια βραδιά που θα κάνει καιρό να επαναληφθεί.
www.lowbap.com

Προπώληση
Τα 500 πρώτα εισιτήρια κοστίζουν 8 ευρώ και θα πωλούνται μόνο στο Δισκοπωλείο ΤΖΙΝΑ
Μετά την εξάντλησή τους τα εισιτήρια θα κοστίζουν 12 ευρώ
Στο ΤΑΜΕΙΟ την ημέρα της συναυλίας το εισιτήριο θα κοστίζει 15 ευρώ
Σημεία Προπώλησης
Δισκοπωλείο ΤΖΙΝΑ, Πανεπιστημίου 57
Ticket House, Πανεπιστημίου 42, (εντός στοάς)

Αγορά online
www.ticketpro.gr
www.viva.gr
www.ticketarena.gr
www.123tickets.gr

Active Member

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024