Άγνωστος ο αριθμός των υπαλλήλων που θα αποχωρήσουν από το Δημόσιο
Άγνωστος παραμένει ο αριθμός των δημοσίων υπαλλήλων που πρόκειται να δουν την πόρτα της εξόδου, καθώς το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης αποφεύγει να αναφερθεί σε αριθμητικά στοιχεία. «Δεν μπορείς να προδικάσεις ότι θα μου προκύψουν τόσοι επίορκοι που θα απομακρυνθούν χωρίς να εξετάσεις πριν μία μία τις υποθέσεις. Διαφορετικά κινδυνεύεις να αποδειχθείς αναξιόπιστος» σχολιάζουν κύκλοι του υπουργείου.
Άγνωστος παραμένει ο αριθμός των δημοσίων υπαλλήλων που πρόκειται να δουν την πόρτα της εξόδου, καθώς το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης αποφεύγει να αναφερθεί σε αριθμητικά στοιχεία.
«Δεν μπορείς να προδικάσεις ότι θα μου προκύψουν τόσοι επίορκοι που θα απομακρυνθούν χωρίς να εξετάσεις πριν μία μία τις υποθέσεις. Διαφορετικά κινδυνεύεις να αποδειχθείς αναξιόπιστος» σχολιάζουν στα Νέα κύκλοι του υπουργείου.
Περιορίζονται να επιβεβαιώνουν την απαρέγκλιτη τήρηση για υπαγωγή σε διαθεσιμότητα 25.000 υπαλλήλων έως το τέλος του έτους, παραπέμποντας στον προσδιορισμό του «σημαντικού μέρους» – όπως αναφέρει το Μνημόνιο – που θα πρέπει να αποχωρήσει, αφού έχουν προηγουμένως προχωρήσει οι διαδικασίες.
Ειδικότερα, υποστηρίζουν ότι κατά την επόμενη αξιολόγηση της τρόικας, γύρω στα μέσα του 2013, θα είναι σε θέση να δώσουν και κάποιες αριθμητικές εκτιμήσεις. Τότε, θα έχει προχωρήσει σε σημαντικό βαθμό η αναδιάρθρωση των δομών σε διάφορους φορείς του Δημοσίου και ο προσδιορισμός των απαιτούμενων θέσεων για τη λειτουργία τους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πλοία του πολεμικού ναυτικού των ΗΠΑ συγκρούστηκαν στην Καραϊβική [βίντεο]
- Οι ΗΠΑ κλείνουν το γραφείο της DEA στη Δομινικανή Δημοκρατία εξαιτίας κατηγοριών για διαφθορά
- Συμφωνία Ταϊβάν – ΗΠΑ με μείωση των δασμών και αύξηση των αγορών αμερικανικών προϊόντων
- Γουατεμάλα: Ο δημοσιογράφος Ρουβέν Σαμόρα βγαίνει από τη φυλακή και τίθεται σε κατ’ οίκον κράτηση
- Από «ζόμπι» σε γίγαντα της AI – Πώς η SK Hynix έγινε ο κρυφός σύμμαχος της Nvidia
- Στην ΑΕΚ μέχρι το 2027 ο Πέτρος Μάνταλος
- «Οι ΗΠΑ είναι απολύτως προσηλωμένες στο ΝΑΤΟ» – «Δεν ανησυχώ για τις διαφωνίες» λέει ο Μαρκ Ρούτε
- Το Spotify τριπλασιάζει τα κέρδη του μετά την αύξηση των τιμών
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 13.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/jeswin-thomas-UiL3INnJzQw-unsplash-1-315x220.jpg)








![Πλοία του πολεμικού ναυτικού των ΗΠΑ συγκρούστηκαν στην Καραϊβική [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/uss-truxtun-128x85.jpg)



![Πλοία του πολεμικού ναυτικού των ΗΠΑ συγκρούστηκαν στην Καραϊβική [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/uss-truxtun-315x220.jpg)













































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442