Σεμινάριο για τις «Θεραπευτικές ιδιότητες των τροφών»
Σεμινάριο για τη διατροφή με θέμα «Οι θεραπευτικές ιδιότητες των τροφών» διοργανώνουν οι εκδόσεις Ars Nova. Σκοπός των διαλέξεων είναι η παρουσίαση 80 τροφών και των θεραπευτικών ιδιοτήτων τους, ώστε μετά το πέρας των σεμιναρίων ο κάθε σπουδαστής να μπορεί να χρησιμοποιήσει την καθημερινή διατροφή για τη βελτίωση της υγείας του.
Σεμινάριο για τη διατροφή με θέμα «Οι θεραπευτικές ιδιότητες των τροφών» διοργανώνουν οι εκδόσεις Ars Nova. Σκοπός των διαλέξεων είναι η παρουσίαση 80 τροφών και των θεραπευτικών ιδιοτήτων τους, ώστε μετά το πέρας των σεμιναρίων ο κάθε σπουδαστής να μπορεί να χρησιμοποιήσει την καθημερινή διατροφή για τη βελτίωση της υγείας του.
Δομή σεμιναρίων
Σεμινάριο 1-10: Σε κάθε σεμινάριο θα αναλύονται οι θεραπευτικές ιδιότητες 8 τροφών.
Σεμινάριο 11-15: Σε κάθε σεμινάριο θα αναλύεται η διατροφική προσέγγιση για την αντιμετώπιση διαφόρων παθήσεων (π.χ. υπερχοληστερολαιμία, διαβήτης κ.λ.π.) με τα παρακάτω βήματα: 1) Περιγραφή ασθένειας 2) Διατροφική παρέμβαση και προσδοκώμενα αποτελέσματα
Έναρξη μαθημάτων: Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013, και κάθε Κυριακή 13:30 – 16:00.