Ο Ηλυσιακός ήταν ο νικητής στο ντέρμπι των ουραγών που έγινε στο κλειστό των Ιλισίων, καθώς επικράτησε 82-78 στην παράταση (κ.α. 68-68) της Καβάλας και ανέκτησε σημαντικό έδαφος στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στην κατηγορία.
Ο Ηλυσιακός ήταν ο νικητής στο ντέρμπι των ουραγών που έγινε στο κλειστό των Ιλισίων, καθώς επικράτησε 82-78 στην παράταση (κ.α. 68-68) της Καβάλας και ανέκτησε σημαντικό έδαφος στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στην κατηγορία.
Πρώτος σκόρερ των νικητών ο Στόγκλιν που σημείωσε 29 πόντους.
Η Καβάλα «έχτισε» μια μικρή διαφορά στο τέλος του δεκαλέπτου (18-24), ωστόσο οι γηπεδούχοι όχι μόνο κατάφεραν να μειώσουν τη διαφορά αλλά και προηγηθούν με 25-33 στο 16ο λεπτό και 43-39 με την ολοκλήρωση του ημιχρόνου. Η διαφορά υπέρ του Ηλυσιακού παρέμεινε και αυξήθηκε στο τρίτο δεκάλεπτο, με τους γηπεδούχους να δείχνουν ικανοί για να φτάσουν σε μια άνετη νίκη. Όμως η Καβάλα στην τελευταία περίοδο, με αιχμή του δόρατος τους Μίτροβιτς και Στόγκλιν που ευστόχησαν σε τρίποντο και 2/2 βολές σε κρίσιμα σημεία, έφερε το ματς στα ίσα (68-68) οδηγώντας το στην παράταση. Στο έξτρα πεντάλεπτο, ο Καυκής με τρεις συνεχόμενους πόντους έβαλε μπροστά τον Ηλυσιακό με 79-76, 15 δευτερόλεπτα πριν από το τέλος. Ο Μιλόσεβιτς μείωσε σε 79-78, αλλά ο Νίκος Χατζής με τρεις συνεχόμενους πόντους από βολές διαμόρφωσε το τελικό 82-78.
Τα δεκάλεπτα: 18-24, 43-39, 55-46, 68-68 (κ.α.), 82-78 (παρ.).
Ο Ρισόν Χολμς φέρεται να απογοητεύτηκε από τους χειρισμούς του ατζέντη του κατά την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό και πλέον ψάχνει για νέο μάνατζερ
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας