Παρά το ενδιαφέρον από πολλές ομάδες, ο Κλάας Γιαν Χούντελααρ θα παραμείνει στη Σάλκε. Ο Ολλανδός υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τη γερμανική ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2015. Άρσεναλ, Λίβερπουλ και Ίντερ περίμεναν να έρθει ο Ιανουάριος, όταν θα ήταν ελεύθερος να μιλήσει με όποιο σύλλογο ήθελε. Όμως, ο Χούντελααρ επέλεξε να μην μπει σε διαδικασία διαπραγματεύσεων δίνοντας… ψήφο εμπιστοσύνης στο σύλλογο που αγωνίζεται και ο Κυριάκος Παπαδόπουλος. «Το σκέφτηκα πολύ και είμαι ευγνώμων προς τους προπονητές της Σάλκε. Πήρα μία απόφαση και νιώθω πως έκανα το καλύτερο δυνατό. Ανέκαθεν ένιωθα άνετα στη Σάλκε, με τον σύλλογο και τους φιλάθλους,» δήλωσε ο Χούντελααρ. Σειρά παίρνει πλέον ο Λιούις Χόλτμπι όσον αφορά στην παραμονή στη Σάλκε, με το συμβόλαιό του να λήγει στο τέλος της σεζόν.
Ο Λεβαδειακός φιλοξενείται στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό (19/1, 18:00) και θα επιδιώξει το «διπλό» για να ξεφύγει στο +9 από τον Παναθηναϊκό – Για την επιστροφή στις νίκες θα «μονομαχήσουν» Βόλος και Ατρόμητος (20:00).
«Βόμβα» από δημοσίευμα στην Ισπανία, το οποίο αναφέρει ότι ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς είναι μεταγραφικός στόχος ομάδας της Euroleague για το καλοκαίρι.
Οι Ρόκετς επικράτησαν των Πέλικανς με 119-110 και ο Κέβιντ Ντουράντ στο συγκεκριμένο ματς σημείωσε 18 πόντους και κατάφερε να γίνει ο 6ος στη λίστα των κορυφαίων σκόρερ του NBA.