Νέος αποκλεισμός – σοκ στη Σάλκε, «πέρασε» η Μπάγερν
Η Μάιντς νίκησε 2-1 τη Σάλκε μέσα στο Γκέλζενκιρχεν και πήρε πανηγυρική πρόκριση στα προημιτελικά του γερμανικού Kυπέλλου. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Μάρκο Καλιγκιούρι στο 30', ο Χούντελααρ «απάντησε» στο 75', αλλά ο Νίκολαϊ Μίλερ στο 82' διαμόρφωσε το αποτέλεσμα και «χάρισε» στους φιλοξενούμενους τη νίκη-έκπληξη και το εισιτήριο για τους «8».
Αντίθετα, στα προημιτελικά προκρίθηκε η Μπάγερν νικώντας την Άουγκσμπουργκ με 2-0.
Η Μάιντς νίκησε 2-1 τη Σάλκε μέσα στο Γκέλζενκιρχεν και πήρε πανηγυρική πρόκριση στα προημιτελικά του γερμανικού Kυπέλλου.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Μάρκο Καλιγκιούρι στο 30′, ο Χούντελααρ «απάντησε» στο 75′, αλλά ο Νίκολαϊ Μίλερ στο 82′ διαμόρφωσε το αποτέλεσμα και «χάρισε» στους φιλοξενούμενους τη νίκη-έκπληξη και το εισιτήριο για τους «8».
Η Σάλκε παραμένει, λοιπόν, χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις από τις 21/11 όταν και είχε επικρατήσει κόντρα στον Ολυμπιακό.
Πλέον μετράει 7 σερί ματς χωρίς επιτυχίες, με 3 συνεχόμενες ήττες, ενώ αρνητικό ήταν και το ντεμπούτο του Γενς Κέλερ στον πάγκο (αντικατέστησε τον Χουμπ Στέφενς) της ομάδας.
Ίδρωσε, αλλά πέρασε η Μπάγερν…
Αντίθετα, στα προημιτελικά προκρίθηκε η Μπάγερν νικώντας την Άουγκσμπουργκ με 2-0. Το γρήγορο γκολ του Μάριο Γκόμεζ (26’) έδωσε προβάδισμα στους πρωτοπόρους της Bundesliga, αλλά η απερισκεψία του Φρανκ Ριμπερί να χτυπήσει τον Σέολ Κο άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες από το 47′. Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, η ομάδα του Γιουπ Χάινκες όχι απλά δεν ισοφαρίστηκε, αλλά έφτασε στο 85′ σε δεύτερο τέρμα με τον Σερντάν Σακίρι.
Θύμα έκπληξης έπεσε η Φορτούνα Ντίσελντορφ, καθώς ηττήθηκε με 2-0 από την Κίκερς Όφενμπαχ, που αγωνίζεται στην 3η κατηγορία, και αποκλείστηκε. Ο Στέλιος Μαλεζάς ήταν στον πάγκο και δεν χρησιμοποιήθηκε.