Συνεχίζει αήττητος προς την άνοδο ο Παναιγιάλειος…
Τις υποχρεώσεις του με νίκη συνέχισε στην Football League 2 ο Παναιγιάλειος που επικράτησε εκτός έδρας της Γλυφάδας με σκορ 3-1 στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής, με αποτέλεσμα να παραμένει αήττητος. Στα ματς του Βόρειου ομίλου, ο Βατανιακός πήρε σπουδαίο «διπλό» στην Ζάκυνθο νικώντας την τοπική ομάδα με σκορ 2-1.
Τις υποχρεώσεις του με νίκη συνέχισε στην Football League 2 ο Παναιγιάλειος που επικράτησε εκτός έδρας της Γλυφάδας με σκορ 3-1 στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής, με αποτέλεσμα να παραμένει αήττητος. Έτσι, μετά από αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα του Αιγίου συνεχίζει να είναι στην κορυφή του Νοτίου ομίλου έχοντας 20 βαθμούς.
Στα ματς του Βόρειου ομίλου, ο Βατανιακός πήρε σπουδαίο «διπλό» στην Ζάκυνθο νικώντας την τοπική ομάδα με σκορ 2-1. Στον αντίποδα την «δύναμη» του γηπέδου τους εκμεταλλεύτηκαν τόσο η Τύρναβος όσο και ο Εθνικός Σιδηροκάστρου που επικράτησαν με 1-0 και 2-0 της Δόξας Κρανούλας και της Κασσιόπης αντίστοιχα. Σπουδαίο «τρίποντο» εκτός έδρας πήρε και ο Οικονόμος Τσαριτσάνης που νίκησε με 1-0 τον Οδυσσέα Κορδελιού.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Η Ράγιο Βαγιεκάνο θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στους «8» του Conference League, με τον προπονητή των Ισπανών να έχει να διαχειριστεί μια ιδιαίτερη συνθήκη.
Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μπασκόνια, ενώ τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι δεν μπορούν να σκέφτονται από τώρα τα play off.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας