Μέχρι το 2016 στα «ερυθρόλευκα» ο Φετφατζίδης
Σε επιμήκυνση του συμβολαίου του Γιάννη Φετφατζίδη μέχρι το 2016 προχώρησε ο Ολυμπιακός, ενώ οι αντίστοιχες υποθέσεις των Ραφίκ Τζιμπούρ, Χοσέ Χολέμπας και Βασίλη Τοροσίδη θα συζητηθούν μετά το ντέρμπι αγώνα με τον ΠΑΟΚ.
Σε επιμήκυνση του συμβολαίου του Γιάννη Φετφατζίδη μέχρι το 2016 προχώρησε ο Ολυμπιακός, ενώ οι αντίστοιχες υποθέσεις των Ραφίκ Τζιμπούρ, Χοσέ Χολέμπας και Βασίλη Τοροσίδη θα συζητηθούν μετά το ντέρμπι αγώνα με τον ΠΑΟΚ.
Το προηγούμενο συμβόλαιο του Φετφατζίδη έληγε το 2015. Οι τελικές επαφές με τους υπόλοιπους τρεις ποδοσφαιριστές θα καθυστερήσουν καθώς οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επικεντρωθούν στους σημαντικούς αγώνες που ακολουθούν με Σάλκε και ΠΑΟΚ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αστροναύτης κατέγραψε το Βόρειο Σέλας από το διάστημα – Οι εντυπωσιακές εικόνες
- Η Καϊράτ θα παίξει με μαύρα περιβραχιόνια απέναντι στον Ολυμπιακό
- Ο σκύλος της φυλής Δαλματίας: Αθλητικός, ευγενικός και πανέξυπνος
- Αντιδράσεις για την επίσκεψη Σάλεχ στην Αθήνα και τις αναφορές στο τουρκολιβυκό μνημόνιο
- Αυτό είναι το πιο χριστουγεννιάτικο σπίτι της Αθήνας – Πού βρίσκεται
- Τολμηρή ληστεία στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας: Σπάνιες γκραβούρες Ματίς και Πορτινάρι στα χέρια ενόπλων
- Η Φιορεντίνα με «διαβατήριο για τη Serie B»
- Ακίνητα: Έρχεται μίνι ΕΝΦΙΑ μέσω δημοτικού τέλους – Τι αναφέρει η ΠΟΜΙΔΑ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 08.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-igor-cibulsky-75306089-8637937-136x85.jpg)














































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442