«Θα δοκιμαστεί για 10 ημέρες ο Μπανκς» είπε ο Πεδουλάκης
Προσγειωμένος παρά την ευρεία νίκη του Παναθηναϊκού εμφανίστηκε ο Αργύρης Πεδουλάκης μετά το 101-49 επί του Ηλυσιακού. Μάλιστα, ο έλληνας τεχνικός αποκάλυψε ότι η μεταγραφή του Μπανκς δεν έχει ολοκληρωθεί και ότι ο παίκτης θα δοκιμαστεί για 10 ημέρες και αν πείσει θα υπογράψει.
Προσγειωμένος παρά την ευρεία νίκη του Παναθηναϊκού εμφανίστηκε ο Αργύρης Πεδουλάκης μετά το 101-49 επί του Ηλυσιακού. Μάλιστα, ο έλληνας τεχνικός αποκάλυψε ότι η μεταγραφή του Μπανκς δεν έχει ολοκληρωθεί και ότι ο παίκτης θα δοκιμαστεί για 10 ημέρες και αν πείσει θα υπογράψει.
Για το ματς με τον Ηλυσιακό: «Βγάλαμε ενέργεια, είχαμε διάθεση και πλέον ετοιμαζόμαστε για τα επόμενα παιχνίδια που είναι πολύ κρίσιμα. Δεν έχω πολλά να πω για το παιχνίδι αυτό».
Για το ενδιαφέρον για τους Μπακς – Μπάτλερ: «Για τον Μπάτλερ δεν είναι αλήθεια. Για τον Μπακς είναι. Χρειαζόμαστε δύο παιδιά. Είναι πολύ κλειστή η αγορά και γι’ αυτό το λόγο, όποιος κι αν έρθει θα δοκιμαστεί πρώτα 10 ημέρες και μετά θα υπογράψει.
Γιατί έχουμε συνεχείς υποχρεώσεις και όποιος έρθει θα πρέπει να ξέρουμε σε τι φυσική κατάσταση βρίσκονται, επειδή έχουν να παίξουν από τον Μάιο. Δεν ισχύει για τον Μπάτλερ για πολλούς λόγους».
Από την πλευρά των παικτών, ο Γάιος Σκορδίλης υπογράμμισε: «Προερχόμασταν από τρία κακά αποτελέσματα. Θέλαμε ένα παιχνίδι για να επιστρέψουμε στις νίκες. Ήταν καλό που πήραμε όλα τα παιδιά χρόνο συμμετοχής για να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι γίνεται στο παιχνίδι με τη Ρεάλ που ακολουθεί. Θα είναι ίσως το πιο κρίσιμο μέχρι στιγμής της σεζόν».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- LIVE: Πανσερραϊκός – ΑΕΚ
- «Η υποκριτική των μαλλιών» – Ο Μάικλ Ντάγκλας και το αιώνιο πείραγμα με τον Τζακ Νίκολσον
- Μπαρτζώκας: «Δεν θα έχουμε τον Τζόσεφ το αμέσως επόμενο διάστημα, μας περιμένουν πολύ σημαντικά παιχνίδια»
- Τραγωδία στην Άρτα: 35χρονη πέθανε λίγες μέρες μετά τη γέννηση του παιδιού της
- Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: «Πάγωσε» το κοινό με τη σοβαρή πτώση της Λίντσεϊ Βον – Ούρλιαζε από τον πόνο (vid)
- Διδυμότειχο: Άγγιξε τα 6,5 μέτρα η στάθμη του νερού στο Πύθιο – Συστάσεις προς τους κατοίκους οικισμών
- Gen Z: Μισθός, υγεία και προσωπική ζωή – Όταν η γενιά αυτή μιλάει και ακούγεται, οι εργοδότες κερδίζουν
- «Πλησιάζει στη Χάποελ Τελ Αβίβ ο Χέιζ-Ντέιβις»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 08.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/andrea-caramello-z2t4GdXOtE8-unsplash-315x220.jpg)






















































![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [08.02 – 14.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/e237c4ed-7268-45d4-bb6f-615b214b0f66-315x220.jpeg)
















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442