Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης γευμάτισε το μεσημέρι της Πέμπτης με τον πρώην άσο των Ερυθρολεύκων Ζιοβάνι, στον οποίο πρότεινε να αναλάβει θέση σκάουτερ στην Βραζιλία. «Δεν θέλω να μείνουμε σε πλακέτες και αναμνηστικά. Θέλω να είσαι ενεργά στην οικογένεια του Ολυμπιακού μας!», ήταν τα λόγια του Μαρικάνη στον «Μάγο».
Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης γευμάτισε το μεσημέρι της Πέμπτης με τον πρώην άσο των Ερυθρολεύκων Ζιοβάνι, στον οποίο πρότεινε να αναλάβει θέση σκάουτερ στην Βραζιλία.
«Δεν θέλω να μείνουμε σε πλακέτες και αναμνηστικά. Θέλω να είσαι ενεργά στην οικογένεια του Ολυμπιακού μας!», ήταν τα λόγια του Μαρικάνη στον «Μάγο».
Από την πλευρά του ο Ζιοβάνι επιφυλάχθηκε να απαντήσει αύριο, Παρασκευή, στην πρόταση που του έγινε. Ήρθε ο Πίνο Στην Ελλάδα βρίσκεται από σήμερα το μεσημέρι ο Πίνο. Ο Κολομβιανός ήρθε στη χώρα μας με τη γυναίκα και το παιδί του και από αύριο θα αρχίσει δουλειά στο προπονητήριο του Ρέντη.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας