Έσπασε το ρόδι η Δόξα Δράμας απέναντι στην Επανομή
Με γκολ του Ταραλίδη στο 26ο λεπτό και του Κάπελ στις καθυστερήσεις του ματς, η Δόξα Δράμας νίκησε την Αναγέννηση Επανομής με 2-0, στην αναμέτρηση με την οποία ολοκληρώθηκε η 5η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής.
Με γκολ του Ταραλίδη στο 26ο λεπτό και του Κάπελ στις καθυστερήσεις του ματς, η Δόξα Δράμας νίκησε την Αναγέννηση Επανομής με 2-0, στην αναμέτρηση με την οποία ολοκληρώθηκε η 5η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.
Η συνάντηση επρόκειτο να τελεστεί τη Δευτέρα, αλλά αναβλήθηκε λόγω ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου.
Αυτή ήταν η πρώτη νίκη της μακεδονικής ομάδας στην εφετινή διοργάνωση, επέτρεψε δε στους «Μαυραετούς» να πάρουν μια σημαντική βαθμολογική ανάσα και να ξεφύγουν από την τελευταία θέση που κατείχαν μέχρι σήμερα.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.