Ευδιάθετος ο Λάσμε, «έβγαλε» το πρόγραμμα και ο Κίτσεν
Η αφομοίωση των συστημάτων του παιχνιδιού του Παναθηναϊκού από τον Στέφαν Λάσμε είναι το ζητούμενο για τον Αργύρη Πεδουλάκη, λίγο πριν την ευρωπαϊκή πρεμιέρα του Παναθηναϊκού στη Μαδρίτη απέναντι στη Ρεάλ (12/10, 21:45). Ο 29χρονος πάουερ φόργουορντ/σέντερ από την Γκαμπόν, ο οποίος αφίχθη επί αθηναϊκού εδάφους την περασμένη Παρασκευή, ακολούθησε το πρόγραμμα προπόνησης του Παναθηναϊκού τη Δευτέρα με το τεχνικό επιτελείο να κάνει αγώνα δρόμου προκειμένου να εγκλιματιστεί στα νέα δεδομένα των Πρασίνων. Προπονήθηκε και ο Κίτσεν.
Η αφομοίωση των συστημάτων του παιχνιδιού του Παναθηναϊκού από τον Στέφαν Λάσμε είναι το ζητούμενο για τον Αργύρη Πεδουλάκη, λίγο πριν την ευρωπαϊκή πρεμιέρα του Παναθηναϊκού στη Μαδρίτη απέναντι στη Ρεάλ (12/10, 21:45).
Ο 29χρονος πάουερ φόργουορντ/σέντερ από την Γκαμπόν, ο οποίος αφίχθη επί αθηναϊκού εδάφους την περασμένη Παρασκευή, ακολούθησε το πρόγραμμα προπόνησης του Παναθηναϊκού τη Δευτέρα με το τεχνικό επιτελείο να κάνει αγώνα δρόμου προκειμένου να εγκλιματιστεί στα νέα δεδομένα των Πρασίνων.
Το πρόσφατο μεταγραφικό απόκτημα του κυπελλούχου Ελλάδας έδειξε διάθεση, ενώ έδωσε τα πρώτα δείγματα γραφής σχετικά με τις αμυντικές του αρετές στην πρώτη προπόνηση του Παναθηναϊκού, μετά το ρεπό της Κυριακής που έδωσε στους Πράσινους ο Αργύρης Πεδουλάκης. Προπονήθηκε και ο Κίτσεν
Εν τω μεταξύ, ενθαρρυντική ήταν η παρουσία του Ντέργουϊν Κίτσεν στη προετοιμασία του Παναθηναϊκού, εν όψει της ευρωπαϊκής του πρεμιέρας στη Μαδρίτη απέναντι στη Ρεάλ.
Ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από διάταση έσω πλαγίου και είχε απουσιάσει από τα προημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας με τον Πανιώνιο, πήρε μέρος στην προπόνηση και έδειξε να ξεπερνά τον τραυματισμό του.
Τις επόμενες ημέρες, πάντως, θα γνωρίζει με σιγουριά ο Αργύρης Πεδουλάκης αν θα μπορέσει να ταξιδέψει στη Μαδρίτη με όλους τους παίκτες στη διάθεση του.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας