Ευδιάθετος ο Λάσμε, «έβγαλε» το πρόγραμμα και ο Κίτσεν
Η αφομοίωση των συστημάτων του παιχνιδιού του Παναθηναϊκού από τον Στέφαν Λάσμε είναι το ζητούμενο για τον Αργύρη Πεδουλάκη, λίγο πριν την ευρωπαϊκή πρεμιέρα του Παναθηναϊκού στη Μαδρίτη απέναντι στη Ρεάλ (12/10, 21:45). Ο 29χρονος πάουερ φόργουορντ/σέντερ από την Γκαμπόν, ο οποίος αφίχθη επί αθηναϊκού εδάφους την περασμένη Παρασκευή, ακολούθησε το πρόγραμμα προπόνησης του Παναθηναϊκού τη Δευτέρα με το τεχνικό επιτελείο να κάνει αγώνα δρόμου προκειμένου να εγκλιματιστεί στα νέα δεδομένα των Πρασίνων. Προπονήθηκε και ο Κίτσεν.
Η αφομοίωση των συστημάτων του παιχνιδιού του Παναθηναϊκού από τον Στέφαν Λάσμε είναι το ζητούμενο για τον Αργύρη Πεδουλάκη, λίγο πριν την ευρωπαϊκή πρεμιέρα του Παναθηναϊκού στη Μαδρίτη απέναντι στη Ρεάλ (12/10, 21:45).
Ο 29χρονος πάουερ φόργουορντ/σέντερ από την Γκαμπόν, ο οποίος αφίχθη επί αθηναϊκού εδάφους την περασμένη Παρασκευή, ακολούθησε το πρόγραμμα προπόνησης του Παναθηναϊκού τη Δευτέρα με το τεχνικό επιτελείο να κάνει αγώνα δρόμου προκειμένου να εγκλιματιστεί στα νέα δεδομένα των Πρασίνων.
Το πρόσφατο μεταγραφικό απόκτημα του κυπελλούχου Ελλάδας έδειξε διάθεση, ενώ έδωσε τα πρώτα δείγματα γραφής σχετικά με τις αμυντικές του αρετές στην πρώτη προπόνηση του Παναθηναϊκού, μετά το ρεπό της Κυριακής που έδωσε στους Πράσινους ο Αργύρης Πεδουλάκης.
Προπονήθηκε και ο Κίτσεν
Εν τω μεταξύ, ενθαρρυντική ήταν η παρουσία του Ντέργουϊν Κίτσεν στη προετοιμασία του Παναθηναϊκού, εν όψει της ευρωπαϊκής του πρεμιέρας στη Μαδρίτη απέναντι στη Ρεάλ.
Ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από διάταση έσω πλαγίου και είχε απουσιάσει από τα προημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας με τον Πανιώνιο, πήρε μέρος στην προπόνηση και έδειξε να ξεπερνά τον τραυματισμό του.
Τις επόμενες ημέρες, πάντως, θα γνωρίζει με σιγουριά ο Αργύρης Πεδουλάκης αν θα μπορέσει να ταξιδέψει στη Μαδρίτη με όλους τους παίκτες στη διάθεση του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Νέα Υόρκη: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης εξαιτίας της χιονοθύελλας – Χιλιάδες πτήσεις έχουν ακυρωθεί
- Πώς ο χιονάνθρωπος έγινε είδος υπο εξαφάνιση
- Πρωτοχρονιά: Ευφάνταστα, παράξενα, αστεία – Τα πιο ξεχωριστά έθιμα ανά τον κόσμο
- Ο Ταϊρίκ Τζόουνς αρέσει στον Ολυμπιακό – Παρακολουθούν τις εξελίξεις στην Παρτιζάν οι «ερυθρόλευκοι» (vid)
- Πέθανε η ηθοποιός Μπριζίτ Μπαρντό
- Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Εμείς φάγαμε λάσπη στην τηλεόραση, 3 γυναίκες τράβηξαν τα πάνδεινα στο δικαστήριο»
- Ivan Greko: «Δεν έχει βραχιολάκι» λέει ο δικηγόρος του τράπερ μετά τη σύλληψή του
- «Πρόταση της Γκρέμιο στον Παναθηναϊκό για τον Τετέ»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 28.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jerry-zhang-1mBXWoGoI-s-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442