Σε διακανονισμό με τον Μπερνάρ Γιάο Κουμορτζί ήρθε η ΠΑΕ Πανιώνιος για κάποια οφειλόμενα των «κυανέρυθρων» προς τον ποδοσφαιριστή της τάξεως των 60.000 ευρώ.
Η ΠΑΕ Πανιώνιος οφείλει 60.000 ευρώ στον πρώην παίκτη της ομάδας της Νέας Σμύρνης, Μπερνάρ Κουμορτζί. Ο γκανέζος χαφ ήρθε σε συμφωνία με τους διοικούντες του συλλόγου για να πάρει τα παραπάνω χρήματα και όπως όλα δείχνουν αυτό θα συμβεί το καλοκαίρι.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Ο Κωνσταντίνος Καρέτσας με την ασίστ που έδωσε στο πρώτο γκολ της Γκενκ, άνοιξε τον δρόμο στην ομάδα του, προκειμένου να κερδίσει με 2-0 στο δύσκολο παιχνίδι με την Άντερλεχτ.
LIVE: ΟΦΗ – Λεβαδειακός. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΟΦΗ – Λεβαδειακός για την 20η αγωνιστική της Superleague. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 1 HD.