Νεκρή έπεσε στην Τανζανία σύμβουλος του υπουργείου Εξωτερικών
Θανάσιμα τραυματίστηκε στην Τανζανία η εμπειρογνώμων σύμβουλος του υπουργείου Εξωτερικών, Πετρούλα Χατζηπανταζή, όταν δέχθηκε επίθεση αγνώστων που επέβαιναν σε αυτοκίνητο και προσπάθησαν να της πάρουν το σακίδιό της.
Θανάσιμα τραυματίστηκε στην Τανζανία η εμπειρογνώμων σύμβουλος του υπουργείου Εξωτερικών, Πετρούλα Χατζηπανταζή, όταν δέχθηκε επίθεση αγνώστων που επέβαιναν σε αυτοκίνητο και προσπάθησαν να της πάρουν το σακίδιό της.
Η σύμβουλος βρισκόταν στην αφρικανική χώρα σε αποστολή του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας.
Οι συνάδελφοί της στο υπουργείο Εξωτερικών χαρακτήριζαν την Πετρούλα Χατζηπανταζή, εμπειρογνώμονα για υγειονομικά θέματα, μια εξαίρετη υπάλληλο.
Για χρόνια είχε διατελέσει ιατρός του υπουργείου Εξωτερικών, προσφέροντας πολύτιμη υποστήριξη στους συναδέλφους με τον επαγγελματισμό της.
Η ηγεσία του υπουργείου Εξωτερικών, καθώς και όλοι οι συνάδελφο’ι της εξέφρασαν θερμά συλλυπητήρια προς τους οικείους της.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Καθημερινοί τρόπο για να βάλεις «στοπ» στο νυχτερινό τσιμπολόγημα
- Καιρός: Τσουχτερό κρύο, θυελλώδεις άνεμοι και χιονοπτώσεις τη Δευτέρα
- Ξεφουσκώνει το πρόγραμμα «Χρυσή Βίζα» με τα νέα όρια
- Αστέρας του Χάρι Πότερ πήγε να βοηθήσει γυναίκα που έκλαιγε στον δρόμο και «έφαγε» κουτουλιά
- Είσαι single και δεν ξέρεις γιατί; Μια έρευνα έχει τις απαντήσεις
- Θα καταφέρει η «Ενεργή Μάχη» να κερδίσει το στοίχημα της πρόληψης των πυρκαγιών;
- Ο αναθεωρητισμός Τραμπ και οι τρεις επιλογές της Ευρώπης
- Τίμοθι Μπάσφιλντ: Η σύζυγός του κατέθεσε επιστολή στήριξης παρά τις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 19.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/lucas-marconnet-Kls_Hq8p-xI-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442