Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Κώστας Φορτούνης με την Καϊζερσλάουτερν στην εκτός έδρας νίκη επί της Ντιναμό Δρέσδης με 3-1. Ο διεθνής μέσος έδωσε την ασίστ στον Μπανιάκου, με τον τελευταίο να κάνει το 2-1, ενώ στο 82΄ με δεξί σουτ «σφράγισε» το σημαντικό «τρίποντο» για την ομάδα του στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της δεύτερης κατηγορίας της Γερμανίας. Ο Φορτούνης έπαιξε σε όλο το ματς, ενώ ο Γιάννης Παπαδόπουλος, που ξεκίνησε στην ενδεκάδα των γηπεδούχων αντικαταστάθηκε στο 81΄.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Ο φοβερός Εμμανουήλ Καραλής έγραψε ιστορία στο Τορούν, καθώς κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο επί κοντώ και έγινε ο πρώτος Έλληνας αθλητής που έχει κατακτήσει τρία μετάλλια σε παγκόσμια Κλειστού.
Ο Κόντι Μίλερ-ΜακΙντάιρ μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, η… επίσκεψη του ατζέντη του στο ΣΕΦ άναψε… φωτιές και τα σενάρια στο εξωτερικό για επαφές με τον Ολυμπιακό δίνουν και παίρνουν – Τα δεδομένα στην περίπτωση του Αμερικανού
Η ΑΕΚ φιλοξενεί τον Ηρακλή (13:00) και ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Πανιώνιο (16:00), στο σημερινό πρόγραμμα για την 22η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.