Αποκλείσθηκαν δύο Μολδαβές αθλήτριες του στίβου λόγω ντόπινγκ
Δύο αθλήτριες της Μολδαβίας βρέθηκαν να έχουν κάνει χρήση απαγορευμένων ουσιών και με απόφαση της Ολυμπιακής Επιτροπής της χώρας, αποκλείσθηκαν από την αποστολή για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.
Δύο αθλήτριες της Μολδαβίας βρέθηκαν να έχουν κάνει χρήση απαγορευμένων ουσιών και με απόφαση της Ολυμπιακής Επιτροπής της χώρας, αποκλείσθηκαν από την αποστολή για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.
Πρόκειται για την σφυροβόλο, Μαρίνα Μαρτζίεβα και την δισκοβόλο, Νατάλια Αρτιτς, οι οποπίες βρέθηκαν «θετικές» σε αιματολογικό έλεγχο που έγινε πρόσφατα. Την ανακοίνωση για τον αποκλεισμό των δύο αθλητριών, έκανε ο πρόεδρος της Ολυμπιακής Επιτροπής της Μολδαβίας, Νικολάε Γιουράφσκι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Νεκρός ο 40χρονος ορειβάτης που είχε τραυματιστεί στο φαράγγι του Αμπά στο Ηράκλειο
- Σεισμός 7,2 Ρίχτερ στην Ιαπωνία
- Άρης: Το σημάδι στο πόδι του Ρόουζ από το μαρκάρισμα του Ιβανούσετς (pic)
- Νέες ανατριχιαστικές προβλέψεις από τον «ζωντανό Νοστράδαμο» για το 2026- Τι τον φοβίζει περισσότερο;
- Το τέλος των «μηχανών»: Ο Λάντο Νόρις είναι ο next door βασιλιάς της F1 – και κουβαλάει όλους τους προβληματισμούς ενός 26χρονου
- Πειραματικό χάπι υπόσχεται αδυνάτισμα χωρίς απώλεια μυϊκής μάζας
- Αγρότες: Προχωρούν με μπλόκα σε αεροδρόμια, λιμάνια, κεντρικές αρτηρίες – Με καταστολή απαντά η κυβέρνηση
- Δημοψήφισμα 1974: Πρώτη κυρία της χώρας η Δημοκρατία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 08.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-igor-cibulsky-75306089-8637937-315x220.jpg)


















































![Πετρέλαιο θέρμανσης: «Τσίμπησε» η τιμή του – Οι 10 ακριβότεροι νομοί [πίνακας]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/h0539634-315x220.jpg)




























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442