Ένας Τούρκος διαιτητής πυγμαχίας βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του στο Λονδίνο, με πιθανότερη αιτία θανάτου την καρδιακή προσβολή. Στα 73 του χρόνια, ο Γκαρίπ Ερκούγιουμτσου θα είχε ρόλο συμβούλου των διαιτητών στο τουρνουά Πυγμαχίας των Ολυμπιακών Αγώνων.
Ένας Τούρκος διαιτητής πυγμαχίας βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του στο Λονδίνο, με πιθανότερη αιτία θανάτου την καρδιακή προσβολή.
Στα 73 του χρόνια, ο Γκαρίπ Ερκούγιουμτσου θα είχε ρόλο συμβούλου των διαιτητών στο τουρνουά Πυγμαχίας των Ολυμπιακών Αγώνων.
Ήταν μέλος της επιτροπής κριτών και διαιτησίας της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας και ο θάνατός του επιβεβαιώθηκε από τον πρόεδρο της τουρκικής ομοσπονδίας Πυγμαχίας, Μπαϊράμ Αλτούγκ.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας