Η ΕΟΚ ανακοίνωσε τις ημερομηνίες διεξαγωγής και τις ώρες έναρξης των δύο πρώτων φιλικών αγώνων που θα δώσει η εθνική ανδρών στο Βίλνιους, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το Προολυμπιακό Τουρνουά μπάσκετ. Ο Ηλίας Ζούρος και οι παίκτες του αναχωρούν αύριο στις 14:50 για την πρωτεύουσα της Λιθουανίας, μέσω Βιέννης. Το Σάββατο (16/6) η εθνική αντιμετωπίζει στις 19:30 τη Ρωσία και την Κυριακή (17/6) την ίδια ώρα αγωνίζεται απέναντι στη Λιθουανία. Η επιστροφή της ελληνικής ομάδας στην Αθήνα έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα και εν συνεχεία, Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη, το πρόγραμμα περιλαμβάνει προπονήσεις στο ΟΑΚΑ. Την Παρασκευή (22/6) η αποστολή αναχωρεί για τη Βραζιλία, όπου θα δώσει τρία φιλικά με Νιγηρία, Νέα Ζηλανδία και Βραζιλία, και από εκεί θα ταξιδέψει για τον τελευταίο προορισμό της, το Καράκας, όπου διεξάγεται το Προολυμπιακό Τουρνουά (2-8 Ιουλίου).
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Ο Άρης γνωστοποίησε την απόκτηση του 28χρονου, διεθνή Ιβοριανού επιθετικού ως δανεικό για 1,5 έτος από τη Φιορεντίνα. αφού πρώτα ολοκλήρωσε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις.