Παρελθόν από τον Ατρόμητο Σφακιανάκης και Αναστασάκος
Παρελθόν από το ρόστερ του Ατρομήτου αποτελούν από την Κυριακή οι Στέλιος Σφακιανάκης και Ηλίας Αναστασάκος, αφού αμφότεροι δεν ανανέωσαν τη συνεργασία τους με την ομάδα του Περιστερίου, τη φανέλα της οποίας φόρεσαν για τρία χρόνια. Η ΠΑΕ τους ευχαρίστησε για την προσφορά τους μέσω επίσημης ανακοίνωσης.
Παρελθόν από το ρόστερ του Ατρομήτου αποτελούν από την Κυριακή οι Στέλιος Σφακιανάκης και Ηλίας Αναστασάκος, αφού αμφότεροι δεν ανανέωσαν τη συνεργασία τους με την ομάδα του Περιστερίου, τη φανέλα της οποίας φόρεσαν για τρία χρόνια. Η ΠΑΕ τους ευχαρίστησε για την προσφορά τους μέσω επίσημης ανακοίνωσης.
«Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει τη λήξη της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Στέλιο Σφακιανάκη και Ηλία Αναστασάκο.
Ο Τεχνικός Διευθυντής Γιάννης Αγγελόπουλος επικοινώνησε σήμερα μαζί τους και τους ευχαρίστησε θερμά για τον άψογο επαγγελματισμό που επέδειξαν καθώς και για τις υπηρεσίες που πρόσφεραν στον Ατρόμητο.
Οι δύο ποδοσφαιριστές εντάχθηκαν στο δυναμικό της ομάδας μας το καλοκαίρι του 2009 αμέσως μετά την επιστροφή της στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Ο Στέλιος Σφακιανάκης αγωνίστηκε συνολικά 74 φορές στο πρωτάθλημα ( με 8 γκολ) και 12 φορές στο Κύπελλο Ελλάδας. Έπαιξε 90 λεπτά στον περσινό τελικό με την ΑΕΚ και 43 λεπτά στο φετινό τελικό με τον Ολυμπιακό.
Ο Ηλίας Αναστασάκος είχε 69 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και πέτυχε 17 γκολ. Μαζί με τον Κώστα Μήτρογλου βρίσκεται στην πρώτη θέση των σκόρερ της ομάδας μας στην Α’ Εθνική. Στο κύπελλο Ελλάδας αγωνίστηκε 11 φορές. Έπαιξε 90 λεπτά στον περσινό τελικό με την ΑΕΚ.
Η ΠΑΕ Ατρόμητος, τους εύχεται επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας τους!».
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας