Με συνολική ποινή αποκλεισμού τριών αγωνιστικών τιμώρησε η πειθαρχική επιτροπή της UEFA τον Τζον Τέρι, για την αποβολή του στο δεύτερο ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με την Μπαρτσελόνα. Ο αρχηγός της Τσέλσι έχει εκτίσει τη μία αγωνιστική, καθώς απουσίασε από τον τελικό της φετινής διοργάνωσης, όπου οι «μπλε» θριάμβευσαν στο Μόναχο επί της Μπάγερν στα πέναλτι και αναδείχθηκαν πρωταθλητές Ευρώπης για πρώτη φορά στην ιστορία τους. Ο διεθνής αμυντικός θα απουσιάσει πλέον από τον αγώνα για το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ με αντίπαλο την κάτοχο του Γιουρόπα Λιγκ Ατλέτικο Μαδρίτης, καθώς και από το πρώτο ματς της Τσέλσι στους ομίλους του επόμενου Τσάμπιονς Λιγκ.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Απόλυτα ικανοποιημένος ήταν ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν, με τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων» να εκφράζει τη σιγουριά του πως αν η ομάδα του έχει πίστη στις δυνατότητές της, τότε μπορεί να προκριθεί στα νοκ άουτ του Champions League.
Ο Κωνσταντής Τζολάκης πρωταγωνίστησε στο 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν και μετά το ματς δήλωσε πως έκανε… απλώς τη δουλειά του! - Τι δήλωσε ο Παναγιώτης Ρέτσος για το σπουδαίο αποτέλεσμα.
Η Ρεάλ ήταν καταιγιστική απέναντί στη Μονακό (6-1), όμως το σημαντικότερο σημαντικό είναι ότι επέτρεψε στον Ολυμπιακό να την πλησιάσει στον πόντο, καθώς οι Πειραιώτες έχουν πλέον 8 βαθμούς, έναντι 9 των Μονεγάσκων.