Με συνολική ποινή αποκλεισμού τριών αγωνιστικών τιμώρησε η πειθαρχική επιτροπή της UEFA τον Τζον Τέρι, για την αποβολή του στο δεύτερο ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με την Μπαρτσελόνα. Ο αρχηγός της Τσέλσι έχει εκτίσει τη μία αγωνιστική, καθώς απουσίασε από τον τελικό της φετινής διοργάνωσης, όπου οι «μπλε» θριάμβευσαν στο Μόναχο επί της Μπάγερν στα πέναλτι και αναδείχθηκαν πρωταθλητές Ευρώπης για πρώτη φορά στην ιστορία τους. Ο διεθνής αμυντικός θα απουσιάσει πλέον από τον αγώνα για το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ με αντίπαλο την κάτοχο του Γιουρόπα Λιγκ Ατλέτικο Μαδρίτης, καθώς και από το πρώτο ματς της Τσέλσι στους ομίλους του επόμενου Τσάμπιονς Λιγκ.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε 3-1 σετ του Σιντάρο Μοτσιζούκι και προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο του Australian Open – Επόμενος αντίπαλος για τον Έλληνα τενίστα θα είναι ο Τόμας Μάτσαχ
Ο Παναθηναϊκός θα ταξιδέψει στην Ουγγαρία για το ματς με την Φερεντσβάρος (22/1) για το Europa League, με τον Γιώργο Κάτρη να είναι στην 20μελή αποστολή που ανακοίνωσε ο Ράφα Μπενίτεθ.
Ο Μπάμπης Κωστούλας γνωρίζει καθολική αποθέωση για το ανάποδο ψαλίδι και έστειλε το δικό του μήνυμα στους οπαδούς των «γλάρων» μετά το απίθανο γκολ του.