Υπέρβαση ή νταμπλ! Τελικώς… ποιος το θέλει πιο πολύ;
Οι δύο φιναλίστ δηλώνουν έτοιμοι, ο ένας για την εφετινή υπέρβαση και ο άλλος για την επιβεβαίωση του χαρακτηρισμού φαβορί και την κατάκτηση του νταμπλ. Αυτό τουλάχιστον φάνηκε από τα λόγια προπονητών και ποδοσφαιριστών των δύο φιναλίστ στη συνέντευξη Τύπου για τον αυρινό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Ολυμπιακό (20:30, ΣΚΑΪ και ΟΤΕ TV). Από τη μία ο Ερνέστο Βαλβέρδε έκανε λόγο για τον ιδανικό τρόπο να τελειώσει η χρονιάκαι από την άλλη, ο Γιώργος Δώνης στάθηκε στη διαδρομή και τον... οδηγόπου δεν είναι άλλος από τη νίκη επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα.
Οι δύο φιναλίστ δηλώνουν έτοιμοι, ο ένας για την εφετινή υπέρβαση και ο άλλος για την επιβεβαίωση του χαρακτηρισμού φαβορί και την κατάκτηση του νταμπλ. Αυτό τουλάχιστον φάνηκε από τα λόγια προπονητών και ποδοσφαιριστών των δύο φιναλίστ στη συνέντευξη Τύπου για τον αυρινό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Ολυμπιακό (20:30, ΣΚΑΪ και ΟΤΕ TV).
Στο μεταξύ, ανακοίνωση με οδηγίες προς τους φιλάθλους εξέδωσε η ΕΠΟ, ενόψει του τελικού κυπέλλου μεταξύ Ατρομήτου και Ολυμπιακού. Σε αυτή αναφέρονται τα εξής:
«1. Οι θύρες του Ολυμπιακού Σταδίου θα ανοίξουν για το κοινό τρεις ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα, δηλαδή στις 17:30.
2. Οι κάτοχοι των εισιτηρίων θα πρέπει να κατευθύνονται στη θύρα που αναγράφει το εισιτήριό τους. Περίπτωση να εισέλθει κάποιος στο γήπεδο από διαφορετική θύρα από αυτή που αναγράφεται στο εισιτήριο, δεν υπάρχει. Αμέσως μετά την είσοδο στο γήπεδο, ο κάτοχος του εισιτηρίου θα πρέπει να κατευθύνεται και να καταλαμβάνει τη θέση που αναγράφεται στο εισιτήριό του.
3. Κατά την προσέλευση των θεατών στο γήπεδο και την είσοδό τους σε αυτό, θα διενεργηθούν έλεγχοι από την Αστυνομία. Απαγορεύεται οι κάτοχοι των εισιτηρίων να έχουν μαζί τους κέρματα, αναπτήρες και μεταλλικά αντικείμενα. Επίσης, δεν θα επιτραπεί η είσοδος πανό με υβριστικό ή ξενόγλωσσο περιεχόμενο.
4. Για τον τελικό αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας ΔΕΝ ΘΑ ΙΣΧΥΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ. Δικαίωμα εισόδου στο ΟΑΚΑ έχουν μόνο οι κάτοχοι των εισιτηρίων και των διαπιστεύσεων που έχουν εκδοθεί από την ΕΠΟ.
5. Την ημέρα του αγώνα θα λειτουργήσει το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας του ΟΑΚΑ».
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
H Λιντς που παλεύει για τη σωτηρία της πήρε βαθμό με 0-0 από τη Μπρέντφορντ που έχασε κι άλλο έδαφος για την Ευρώπη. Εντυπωσιακή η Έβερτον, συνέτριψε με 3-0 την Τσέλσι και «βλέπει» ακόμη και «4άδα».
Ο χρυσός στο παγκόσμιο κλειστού στίβου του Τορούν Αρμάντ Ντουπλάντις μίλησε με κολακευτικά λόγια τον ασημένιο και πολύ καλό του φίλο του Εμμανουήλ Καραλή μετά την ολοκλήρωση του τελικού.
Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός με ανάρτησή του απένειμε εύσημα στον αθλητή του Εμμανουήλ Καραλή, ο οποίος κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κλειστού Στίβου του Τορούν.
Ο Εμμανουήλ Καραλής αναφέρθηκε στην επιτυχία της κατάκτησης του ασημένιου μεταλλίου στο Παγκόσμιο κλειστού του Τορούν, αποθέωσε το τιμ του και τόνισε ότι στόχος του είναι το Παγκόσμιο ρεκόρ.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας