Η Βάσω Βουγιούκα θα είναι η μοναδική εκπρόσωπος της ελληνικής ξιφασκίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Και αυτό γιατί οι υπόλοιποι πέντε αθλητές (Μπουρδάκου, Νάκης, Τσουρούτας, Σιδηροπούλου, και Στέφος), οι οποίοι έλαβαν μέρος το Σαββατοκύριακο στο «ειδικό προολυμπιακό τουρνουά πρόκρισης», που διεξήχθη στην Μπρατισλάβα, δεν κατάφεραν να πάρουν το «εισιτήριο» για το κορυφαίο αθλητικό ραντεβού του πλανήτη.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Ο Κωνσταντίνος Καρέτσας με την ασίστ που έδωσε στο πρώτο γκολ της Γκενκ, άνοιξε τον δρόμο στην ομάδα του, προκειμένου να κερδίσει με 2-0 στο δύσκολο παιχνίδι με την Άντερλεχτ.
LIVE: ΟΦΗ – Λεβαδειακός. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΟΦΗ – Λεβαδειακός για την 20η αγωνιστική της Superleague. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 1 HD.