Η Βάσω Βουγιούκα θα είναι η μοναδική εκπρόσωπος της ελληνικής ξιφασκίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Και αυτό γιατί οι υπόλοιποι πέντε αθλητές (Μπουρδάκου, Νάκης, Τσουρούτας, Σιδηροπούλου, και Στέφος), οι οποίοι έλαβαν μέρος το Σαββατοκύριακο στο «ειδικό προολυμπιακό τουρνουά πρόκρισης», που διεξήχθη στην Μπρατισλάβα, δεν κατάφεραν να πάρουν το «εισιτήριο» για το κορυφαίο αθλητικό ραντεβού του πλανήτη.
Η Μπαρτσελόνα είχε 4 δοκάρια και δύο ακυρωθέντα γκολ και η εξαιρετική Σοσιεδάδ τη νίκησε με 2-1, βάζοντας... φωτιά στην κορυφή στη La Liga! Στους 49 βαθμούς οι «Μπλαουγκράνα», στους 48 η Ρεάλ πλέον.
Ο Μπραχίμ Ντίας έχασε πέναλτι στο 90+24’ για το Μαρόκο, το παιχνίδι πήγε στην παράταση και εκεί ο Γκουεγιέ με γκολ στο 94’ έδωσε το τρόπαιο στην Σενεγάλη – Ηγετική εμφάνιση από τον Μανέ, εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.
Ο Ράφα Μπενίτεθ απέδωσε την βαριά ήττα του Παναθηναϊκού από την ΑΕΚ στο ότι το δεύτερο γκολ… έκοψε τα πόδια των παικτών του, επειδή έχασαν την αυτοπεποίθησή τους