Για μία ακόμα χρονιά (51η για την ακρίβεια) οι παλαίμαχοι άσοι του Ολυμπιακού και της Προοδευτικής έδωσαν μεταξύ τους φιλική αναμέτρηση, μπροστά σε αρκετό κόσμο. Το παιχνίδι, γνωστό σε όλους ως «Βραδυποριακός – Ταλαιπωριακός» δεν είχε νικητή, καθώς έληξε 1-1, όμως ήταν αφιερωμένο στον Λάκη Γκλέζο που έφυγε από τη ζωή πρόσφατα. Το σκορ άνοιξε για την Προοδευτική στο 41ο λεπτό ο Ντάγκας, όμως ο Ολυμπιακός πήρε τελικά τον άτυπο βαθμό λίγα λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα με τον Ιωαννίδη να σκοράρει. Ντεμπούτο με τον Βραδυποριακό έκανε ο Βουλευτής του ΛΑΟΣ, Γιώργος Ανατολάκης.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η Βαλένθια άντεξε μέχρι το 64' απέναντι στη Ρεάλ, στο Μεστάγια, όχι όμως παραπάνω. Καρέρας (65') και Εμπαπέ (90+1') «λύτρωσαν» τη «βασίλισσα» η οποία νίκησε με 2-0 και πλησίασε ξανά στην κορυφή.
Παρόλα αυτά η Γιουβέντους κινδυνεύει να βρεθεί εκτός τροχιάς εξόδου στο Champions League καθώς η Ρόμα μπορεί να την πιάσει στην τέταρτη θέση. Η «Μεγάλη Κυρία» έχανε 2-0
Ως το τέλος θα δοθεί η φετινή μάχη του τίτλου της Super League, όπως δήλωσε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό.