Με γκολ του Τσίγκα στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, η Κέρκυρα απέσπασε ισοπαλία 2-2 από την ΑΕΚ στο «Νησί των Φαιάκων», στο πλαίσιο της 27ης ημέρας της Σούπερ Λίγκας, και διατήρησε τις ελπίδες της για παραμονή στην κατηγορία. Η ομάδα του Τίμου Καβακά (ντεμπούτο στον πάγκο) είχε προηγηθεί στο 14' με τον Οσμάν, αλλά η Ένωση είχε ανατρέψει την κατάσταση με τους Κλωναρίδη στο 16' και Λυμπερόπουλο στο 37'.
Με γκολ του Τσίγκα στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, η Κέρκυρα απέσπασε ισοπαλία 2-2 από την ΑΕΚ στο «Νησί των Φαιάκων», στο πλαίσιο της 27ης ημέρας της Σούπερ Λίγκας, και διατήρησε τις ελπίδες της για παραμονή στην κατηγορία. Η ομάδα του Τίμου Καβακά (ντεμπούτο στον πάγκο) είχε προηγηθεί στο 14′ με τον Οσμάν, αλλά η Ένωση είχε ανατρέψει την κατάσταση με τους Κλωναρίδη στο 16′ και Λυμπερόπουλο στο 37′.
Γεμάτο συγκινήσεις ήταν το ξεκίνημα του ματς, όπου οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και προσπάθησαν να φτάσουν σε ένα γρήγορο γκολ. Στο 11′ ο Ιωάννου βγήκε μπροστά, απέφυγε τον Κωνσταντόπουλο και πλάσαρε, ο Κοντοές απομάκρυνε προ κενής εστίας, αλλά ο διαιτητής Δελφάκης καταλόγισε πέναλτι, θεωρώντας ότι ο αμυντικός της Ένωσης χρησιμοποίησε το χέρι του.
Μετά από ένα δίλεπτο διαμαρτυριών και διαβουλεύσεων, ο Αρκάδας ρέφερι άλλαξε (ορθώς) απόφαση και έδωσε κόρνερ. Το εκτέλεσε ο Γραμμόζης και ο Οσμάν πετάχτηκε και με κεφαλιά έκανε το 1-0 στο 14′.
Πριν όμως κοπάσουν οι πανηγυρισμοί των «Φαιάκων», η ΑΕΚ ισοφάρισε με τον Κλωναρίδη. Ο νεαρός εκμεταλλεύθηκε τη σέντρα του Λεονάρντο και με γυριστή κεφαλιά «νίκησε» στο 16΄ τον Γκαλίνοβιτς.
Στη συνέχεια η Κέρκυρα είχε μία πολύ καλή στιγμή σε κεφαλιά του Ιωάννου, που απέκρουσε εντυπωσιακά ο Κωνσταντόπουλος, αλλά σταδιακά ο ρυθμός του αγώνα έπεσε. Στο 37′, όμως, ο «Δικέφαλος» πήρε προβάδισμα στο σκορ, όταν ο Γκαλίνοβιτς δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη μπάλα στο γύρισμα του Κλωναρίδη και ο Λυμπερόπουλος την έσπρωξε εύκολα στην κενή εστία.
Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν στο δεύτερο ημίχρονο και είχαν μία καλή στιγμή με φάουλ του Γραμμόζη στο 62΄, αλλά ήταν η ΑΕΚ που «άγγιξε» το γκολ στο 68′, όταν την κεφαλιά του αμαρκάριστου Βάργκας απέκρουσε πολύ δύσκολα ο Γκαλίνοβιτς.
Κι ενώ φαινόταν ότι δεν θα αλλάξει κάτι, στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Τσίγκας με ωραία κίνηση μέσα στην περιοχή και σουτ ισοφάρισε σε 2-2, που διατηρεί ζωντανή την Κέρκυρα στη «μάχη» της παραμονής, αν και είναι δεδομένο το μειονέκτημα των νησιωτών.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Δείτε γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Champions League την Τετάρτη (8/4), καθώς επίσης και όλα τα τέρματα της φάσης των «8» - Αποτελέσματα και πρόγραμμα.
Αλμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Champions League για την Ατλέτικο που επικράτησε με 2-0 στο «Καμπ Νου» της Μπαρτσελόνα που έμεινε με δέκα παίκτες στο 44'
Στους τελικούς του FIBA Europe Cup για 2η δεύτερη σερί χρονιά ο ΠΑΟΚ ο οποίος υπέστη «γλυκιά» ήττα με 89-85 στη Μούρθια κι έτσι υπερασπίστηκε το +6 του πρώτου αγώνα. Αντίπαλός του και πάλι η Μπιλμπάο