Εβδομηντάχρονος άνοιξε πυρ μέσα στη ΔΟΥ Αγίας Παρασκευής
Ένοπλος εισέβαλε στη ΔΟΥ Αγίας Παρασκευής το πρωί της Δευτέρας και πυροβόλησε με καραμπίνα στον αέρα, τρομοκρατώντας υπαλλήλους και φορολογουμένους που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο κτίριο. Από τα πυρά δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί και ο δράστης, ένας 70χρονος άνδρας, τελικά συνελήφθη από την αστυνομία.
Ένοπλος εισέβαλε στη ΔΟΥ Αγίας Παρασκευής, στην οδό Γούναρη, το πρωί της Δευτέρας και πυροβόλησε με καραμπίνα στον αέρα, τρομοκρατώντας υπαλλήλους και φορολογουμένους που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο κτίριο. Από τα πυρά δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί.
Ο δράστης -ένας 70χρονος άνδρας- κραδαίνοντας την καραμπίνα, φώναζε στους πολίτες να εγκαταλείψουν το κτίριο.
Σύμφωνα με κάποιες μαρτυρίες, ο ένοπλος επιχείρησε να κρατήσει ομήρους εφοριακούς και να ταμπουρωθεί σε γραφείο της ΔΟΥ.
Επί τόπου έσπευσε η αστυνομία, που εκκένωσε το κτίριο και εν συνεχεία επιχείρησε να προσεγγίσει το δράστη.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.