Πρόστιμα σε Μπόλονι και έξι ΠΑΕ
Ο Λάζλο Μπόλονι, οι ΠΑΕ ΑΕΚ, Ολυμπιακός, Παναιτωλικός, ΠΑΣ Γιάννινα, Κέρκυρα, ΠΑΟΚ τιμωρήθηκαν με πρόστιμα για τη συμπεριφορά των φιλάθλων των ομάδων τους.
Ο Λάζλο Μπόλονι, οι ΠΑΕ ΑΕΚ, Ολυμπιακός, Παναιτωλικός, ΠΑΣ Γιάννινα, Κέρκυρα, ΠΑΟΚ τιμωρήθηκαν με πρόστιμα για τη συμπεριφορά των φιλάθλων των ομάδων τους.
Τις αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής ανακοίνωσε η Σούπερ Λιγκ. Η Πειθαρχική τιμώρησε με πρόστιμα ΑΕΚ, Ολυμπιακό, Παναιτωλικό, ΠΑΟΚ, ΠΑΣ Γιάννινα και Κέρκυρα για τη συμπεριφορά των φιλάθλων τους στα παιχνίδια της 24ης αγωνιστικής, με το υψηλότερο να είναι της Ένωσης, που καλείται να πληρώσει οκτώ χιλιάδες ευρώ. Επίσης, πρόστιμο επιβλήθηκε και στον Λάζλο Μπόλονι για τη συμπεριφορά του στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Σούπερ Λιγκ:
Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 24ης Αγωνιστικής. Αναλυτικά :
Α) ΠΑΕ ΑΕΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή οκτώ χιλιάδων ευρώ.
Β) ΠΑΕ Ολυμπιακός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή δύο χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.
Γ) ΠΑΕ Παναιτωλικός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δύο χιλιάδων εκατό ευρώ.
Δ) ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μπόλονι Λάζλο (Προπονητή): Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά του προπονητή κ. Μπόλονι Λάζλο: επιβάλλει στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ συνολική χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον κ. Μπόλονι Λάζλο χρηματική ποινή δύο χιλιάδων ευρώ.
Ε) ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή δύο χιλιάδων ευρώ.
Οι κάτωθι αποφάσεις αφορούν την 8η αγωνιστική
Α) ΠΑΕ Κέρκυρα: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων ευρώ.
Β) ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή δύο χιλιάδων ευρώ.
*Η εκδίκαση της υπόθεσης ΠΑΕ SKODA Ξάνθη-Μ. Ουζουνίδης αναβλήθηκε για την επόμενη δικάσιμο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Χαμός στις ΗΠΑ με τον Λεμπρόν Τζέιμς
- Πολιτική θύελλα μετά τις απαξιωτικές δηλώσεις για διεθνείς οργανισμούς – «Ποιος ασκεί εξωτερική πολιτική σε αυτή τη χώρα;»
- Πενήντα χρόνια χωρίς τη Χάνα Άρεντ: Οι «Απαρχές του ολοκληρωτισμού» παραμένουν πιο επίκαιρες από ποτέ
- Μεγάλη αλλαγή στον κανονισμό του οφσάιντ προανήγγειλε ο Ινφαντίνο – Πώς θα αλλάξει το ποδόσφαιρο
- Αναβολή της δίκης του Ivan Greko – Τι ζήτησε το δικαστήριο
- «Ο Γιαμάλ είναι ο παίκτης του μέλλοντος»
- «Προπύργιο της Αριστεράς» – Ο Τραμπ διαλύει ένα από τα σημαντικότερα κλιματικά εργαστήρια του κόσμου
- ΑΑΔΕ: Πώς θα λειτουργήσουν οι ψηφιακές εφαρμογές τις επόμενες μέρες
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 29.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/ken-cheung-yHST1WmTqzI-unsplash-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442