Ισχυρό ΚΚΕ και όχι ισχυρή κυβέρνηση-οδοστρωτήρα ζήτησε η Αλέκα Παπαρήγα
Αυτό που διακυβεύεται στις εκλογές είναι «ή θα προκύψει μία κυβέρνηση, η οποία θα είναι ισχυρή και κυριολεκτικά θα γίνει οδοστρωτήρας απέναντι στο λαϊκό κίνημα ή θα προκύψει ένα ισχυρό εκλογικά ΚΚΕ, το οποίο θα αποτελέσει πραγματικά την εμπροσθοφυλακή, ούτως ώστε το λαϊκό κίνημα να γίνει η δύναμη αποτροπής των χειρότερων μέτρων και πάνω απ' όλα η δύναμη της ρήξης και της αλλαγής» δήλωσε η γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, μιλώντας την Τετάρτη σε εργαζόμενους φαρμακοβιομηχανίας.
Αυτό που διακυβεύεται στις εκλογές είναι «ή θα προκύψει μία κυβέρνηση, η οποία θα είναι ισχυρή και κυριολεκτικά θα γίνει οδοστρωτήρας απέναντι στο λαϊκό κίνημα ή θα προκύψει ένα ισχυρό εκλογικά ΚΚΕ, το οποίο θα αποτελέσει πραγματικά την εμπροσθοφυλακή, ούτως ώστε το λαϊκό κίνημα να γίνει η δύναμη αποτροπής των χειρότερων μέτρων και πάνω απ’ όλα η δύναμη της ρήξης και της αλλαγής» δήλωσε η γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, μιλώντας την Τετάρτη σε εργαζόμενους στην φαρμακοβιομηχανία Boehringer – Ingelheim Ελλάς Α.Ε.
H κ. Παπαρήγα τόνισε ότι όσο πιο ισχυρό θα είναι το ΚΚΕ, τόσο πιο αδύναμη θα είναι η κυβέρνηση. Και αυτό, πρόσθεσε, είναι το σύγχρονο περιεχόμενο της σημερινής εκλογικής μάχης σε συνθήκες κρίσης και σε συνθήκες που όλες οι άλλες πολιτικές δυνάμεις, είτε ψήφισαν τη δανειακή σύμβαση, είτε δεν ψήφισαν, αναγνωρίζουν ότι αποτελούν συνέχεια.
Η γγ του ΚΚΕ υποστήριξε, ακόμη, ότι δεν υπάρχει καμία δυνατότητα διαπραγμάτευσης όσο κανείς μένει ενσωματωμένος στα πλαίσια της οικονομίας των μονοπωλίων και της ΕΕ.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.