
Ισχυρό ΚΚΕ και όχι ισχυρή κυβέρνηση-οδοστρωτήρα ζήτησε η Αλέκα Παπαρήγα
Αυτό που διακυβεύεται στις εκλογές είναι «ή θα προκύψει μία κυβέρνηση, η οποία θα είναι ισχυρή και κυριολεκτικά θα γίνει οδοστρωτήρας απέναντι στο λαϊκό κίνημα ή θα προκύψει ένα ισχυρό εκλογικά ΚΚΕ, το οποίο θα αποτελέσει πραγματικά την εμπροσθοφυλακή, ούτως ώστε το λαϊκό κίνημα να γίνει η δύναμη αποτροπής των χειρότερων μέτρων και πάνω απ' όλα η δύναμη της ρήξης και της αλλαγής» δήλωσε η γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, μιλώντας την Τετάρτη σε εργαζόμενους φαρμακοβιομηχανίας.
Αυτό που διακυβεύεται στις εκλογές είναι «ή θα προκύψει μία κυβέρνηση, η οποία θα είναι ισχυρή και κυριολεκτικά θα γίνει οδοστρωτήρας απέναντι στο λαϊκό κίνημα ή θα προκύψει ένα ισχυρό εκλογικά ΚΚΕ, το οποίο θα αποτελέσει πραγματικά την εμπροσθοφυλακή, ούτως ώστε το λαϊκό κίνημα να γίνει η δύναμη αποτροπής των χειρότερων μέτρων και πάνω απ’ όλα η δύναμη της ρήξης και της αλλαγής» δήλωσε η γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, μιλώντας την Τετάρτη σε εργαζόμενους στην φαρμακοβιομηχανία Boehringer – Ingelheim Ελλάς Α.Ε.
H κ. Παπαρήγα τόνισε ότι όσο πιο ισχυρό θα είναι το ΚΚΕ, τόσο πιο αδύναμη θα είναι η κυβέρνηση. Και αυτό, πρόσθεσε, είναι το σύγχρονο περιεχόμενο της σημερινής εκλογικής μάχης σε συνθήκες κρίσης και σε συνθήκες που όλες οι άλλες πολιτικές δυνάμεις, είτε ψήφισαν τη δανειακή σύμβαση, είτε δεν ψήφισαν, αναγνωρίζουν ότι αποτελούν συνέχεια.
Η γγ του ΚΚΕ υποστήριξε, ακόμη, ότι δεν υπάρχει καμία δυνατότητα διαπραγμάτευσης όσο κανείς μένει ενσωματωμένος στα πλαίσια της οικονομίας των μονοπωλίων και της ΕΕ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Αλλαγή καθεστώτος» στο Ιράν που μας έδωσε «από σεβασμό» 20 τάνκερ με πετρέλαιο, δηλώνει ο Τραμπ
- Ελ Σαλβαδόρ: Να τερματιστεί η κατάσταση έκτακτης ανάγκης, ζητά η HRW από τον Μπουκέλε
- Ιράν: Πάνω από 100.000 πολιτικά κτίρια έχουν καταστραφεί ή υποστεί ζημιές από τις επιδρομές ΗΠΑ και Ισραήλ
- Γάζα: 9 νεκροί σε πλήγματα του Ισραήλ – «Κοριτσάκι» ανάμεσα στους σκοτωμένους
- Λίβανος: Κυανόκρανος σκοτώθηκε από έκρηξη βλήματος – Ενα ακόμη μέλος της UNIFIL σε κρίσιμη κατάσταση
- Πετρέλαιο: Πάνω από τα 100 δολάρια το WTI και τα 115 το Brent στις ασιατικές αγορές
- Ισραήλ: Καλείται από το Συμβούλιο της Ευρώπης να εγκαταλείψει το νομοσχέδιο για τη θανατική ποινή
- 3 άμαχοι νεκροί στην Ουκρανία, ανάμεσά τους 13χρονος, και ένας στη νοτιοανατολική Ρωσία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 30.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/paul-pastourmatzis-36plOdZK_uY-unsplash-315x220.jpg)



![Μέση Ανατολή: Πώς ο πόλεμος μπορεί να πυροδοτήσει παγκόσμια επισιτιστική κρίση [γραφήματα]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2022/06/ot_sithra34-2-300x300.png)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442