«Πετάει» για το παγωμένο Χάρκοβο ο Ολυμπιακός χωρίς Κάρολ
Χωρός τον Ρόι Κάρολ στην αποστολή του αναχωρεί σήμερα το απόγευμα ο Ολυμπιακός με τσάρτερ για το παγωμένο Χάρκοβο (η θερμοκρασία δεν ξεπερνά του -10 βαθμούς) εν όψει του πρώτου αγώνα με τη Μέταλιστ για τους «16» του Europa League.
Χωρός τον Ρόι Κάρολ στην αποστολή του αναχωρεί σήμερα το απόγευμα ο Ολυμπιακός με τσάρτερ για το παγωμένο Χάρκοβο (η θερμοκρασία δεν ξεπερνά του -10 βαθμούς) εν όψει του πρώτου αγώνα με τη Μέταλιστ για τους «16» του Europa League.
Ο Κάρολ δεν νιώθει ακόμη 100% έτοιμος και έτσι αναπληρωματικός του βασικού Μέγιερι θα είναι ο νεαρός Μπάμποβιτς.
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν έκανε χθες δοκιμές, μιας και είχε προηγηθεί το ματς στην Κρήτη. Πάντως ο Βάσκος τεχνικός αναμένεται να επαναφέρει στο βασικό σχήμα τους Μανιάτη, Φουστέρ και Τζεμπούρ.
Μία θέση παίζεται μεταξύ Μαρκάνο και Αμπντούν κι εφόσον προτιμηθεί ο πρώτος θα αγωνιστεί ως χαφ ο Χολέμπας και ως μπακ ο Ισπανός. Σίγουρη θέση στο βασικό σχήμα έχουν οι Μέγιερι, Μέλμπεργκ, Αβραάμ, Τοροσίδης και Μιραλάς, ενώ θέση διεκδικούν Μακούν και Ορμπάιθ.
O Oύγγρος Βαντ «σφυρίζει»
Ο διαιτητής Ίστβαν Βαντ από την Ουγγαρία θα σφυρίξει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Μέταλιστ στο Χάρκοβο την Πέμπτη.
Ο 32χρονος ρέφερι δεν έχει διευθύνει ποτέ αναμέτρηση ελληνικής ομάδας, ενώ πέρσι ήταν ως τέταρτος στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Φέτος, ο Βαντ έχει σφυρίξει τις αναμετρήσεις Πλζεν-Μίλαν (2-2), Αϊντχόφεν – Λέγκια (1-0), Ατλέτικο – Ουντινέζε (4-0) και Μπεσίκτας – Μπράγκα (0-1).
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τη Ρεάλ Μαδρίτης (21:15) σε ένα ντέρμπι πρωτιάς στο ΣΕΦ, ενώ ο Παναθηναϊκός δίνει κρισιμότατο στην έδρα της Μπαρτσελόνα (21:30).
Ο Βινίσιους αναφέρθηκε στο θέμα του ρατσισμού στον αθλητισμό, στο μέλλον του στη Ρεάλ Μαδρίτης, τους δύο προπονητές που είχε φέτος, αλλά και στον Εμπαπέ.