Ο Μπάλας Μέγιερι αποβλήθηκε στο ματς με την Ρούμπιν Καζάν και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον επαναληπτικό στον Πειραιά και έτσι, ο Ολυμπιακός έμεινε με μοναδικό τερματοφύλακα τον Ρόι Κάρολ, αφού οι Ερυθρόλευκοι δεν έχουν δηλώσει άλλον γκολκίπερ στη λίστα της UEFA. Έτσι, αναγκαστικά η λύση θα έρθει από τη Β λίστα που μπορεί να αλλάξει μέχρι και 24 ώρες πριν τη σέντρα του ματς. Βάση κανονισμών, οι λύσεις που έχει ο Ολυμπιακός είναι ο Νίκος Παπαδόπουλος, γεννημένος το 1990 και ο Άρης Βλάχος, γεννημένος το 1994.
Ο Μπάλας Μέγιερι αποβλήθηκε στο ματς με την Ρούμπιν Καζάν και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον επαναληπτικό στον Πειραιά και έτσι, ο Ολυμπιακός έμεινε με μοναδικό τερματοφύλακα τον Ρόι Κάρολ, αφού οι Ερυθρόλευκοι δεν έχουν δηλώσει άλλον γκολκίπερ στη λίστα της UEFA.
Στην Α λίστα της UEFA έχουν δηλωθεί οι Μπάλας Μέγιερι και Ρόι Κάρολ αλλά όχι ο Σήφης Δασκαλάκης. Οι δύο επιλογές που έχουν οι Πειραιώτες βάσει των κανονισμών είναι ο τέταρτος γκολκίπερ της ομάδα Νίκος Παπαδόπουλος, που έχει γεννηθεί στις 11 Απριλίου του 1990 και ο 18χρονος τερματοφύλακας της ομάδας Κ20, Άρης Βλάχος. Ο Βλάχος έχει γεννηθεί στις 24 Μαϊου 1994 και έχει ήδη υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Η μάχη για ένα ευρωπαϊκό «εισιτήριο» εξακολουθεί να μαίνεται στην Premier League, ενώ απομένουν έξι αγωνιστικές μέχρι το φινάλε της σεζόν. Νίκη για τη Μπρέντφορντ, ισοπαλία στο Μπρέντφορντ.