Μία άφιξη αναμένεται στο Περιστέρι, μετά τις τρεις αποχωρήσεις των Ρόμπι, Σκοτ και Μότσνικ. Ο Σέρβος Αλεξάντερ Μίτροβιτς είναι ο «εκλεκτός» του Αργύρη Πεδουλάκη για τη θέση του γκαρντ και οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε προχωρημένο επίπεδο. Ο Μίτροβιτς είναι 21 χρόνων, με ύψος 2.01. Ξεκίνησε την καριέρα του στην Παρτιζάν Βελιγραδίου και φέτος αγωνίστηκε υπό μορφή δανεισμού στη Μέταλατς.
Ποιους παίκτες δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν Μπαρτζώκας και Γιασικεβίτσιους στο εξ αναβολής παιχνίδι Ολυμπιακός και Φενέρμπαχτσε για την 14η αγωνιστική της Euroleague.
Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στην κορυφή της διοργάνωσης μετά το 2024, ενώ είναι πλέον μόνος δεύτερος στη λίστα των ομάδων με τους περισσότερους τίτλους στο Κύπελλο γυναικών.