Κινηματογραφικός, ατμοσφαιρικός και ρομαντικός, ο συνθέτης Μάριος Στρόφαλης με το κουαρτέτο του, θα εμφανιστεί την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου στο Bacaro της οδού Σοφοκλέους!
Ο Μάριος Στρόφαλης με το κουαρτέτο του, με το οποίο θα εμφανιστεί στη σκηνή, είναι ένα μουσικό σύνολο με έντονο κινηματογραφικό, νότιο-ευρωπαϊκό στίγμα, που φέτος έκλεισε οκτώ χρόνια συνεχούς παρουσίας σε εναλλακτικές μουσικές σκηνές, θέατρα και συναυλιακούς χώρους.
To Εuropean Taxim, το έργο που θα παρουσιάσει, είναι μια νοσταλγική περιήγηση σε «πολιτισμικά λιμάνια των λαών της νότιας Ευρώπης», εντός κι εκτός Ευρώπης. Από το«Μεσογειακό τανγκό» και το «Σμυρνέϊκο μπολερό» ως το «Nuevo tango», από τον«Αιγαιοπελαγίτικο Μπάλο» ως τη «Νouvelle Jazz Francaise», από την «Ανδαλουσιανή Μπαλλάντα» και το «flamenco» ως την «ταραντέλλα» και το«λυρικό μεσογειακό βαλσάκι».
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας