Κινηματογραφικός, ατμοσφαιρικός και ρομαντικός, ο συνθέτης Μάριος Στρόφαλης με το κουαρτέτο του, θα εμφανιστεί την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου στο Bacaro της οδού Σοφοκλέους!
Ο Μάριος Στρόφαλης με το κουαρτέτο του, με το οποίο θα εμφανιστεί στη σκηνή, είναι ένα μουσικό σύνολο με έντονο κινηματογραφικό, νότιο-ευρωπαϊκό στίγμα, που φέτος έκλεισε οκτώ χρόνια συνεχούς παρουσίας σε εναλλακτικές μουσικές σκηνές, θέατρα και συναυλιακούς χώρους.
To Εuropean Taxim, το έργο που θα παρουσιάσει, είναι μια νοσταλγική περιήγηση σε «πολιτισμικά λιμάνια των λαών της νότιας Ευρώπης», εντός κι εκτός Ευρώπης. Από το«Μεσογειακό τανγκό» και το «Σμυρνέϊκο μπολερό» ως το «Nuevo tango», από τον«Αιγαιοπελαγίτικο Μπάλο» ως τη «Νouvelle Jazz Francaise», από την «Ανδαλουσιανή Μπαλλάντα» και το «flamenco» ως την «ταραντέλλα» και το«λυρικό μεσογειακό βαλσάκι».