Με γκολ των Πάντελιτς (10', 68'), Ντιόγκο (78') και Αμπντούν (88') ο Ολυμπιακός νίκησε εύκολα με 4-0 τον Πανιώνιο στο «Καραϊσκάκη» και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι «ερυθρόλευκοι» που στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσουν τον ΟΦΗ ή τον Πανσερραϊκό. Στο 7' οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν δικαιολογημένα πέναλτι σε ανατροπή του Κούτσι από τον Αβραάμ Παπαδόπουλο.
Με γκολ των Πάντελιτς (10′, 68′), Ντιόγκο (78′) και Αμπντούν (88′) ο Ολυμπιακός νίκησε εύκολα με 4-0 τον Πανιώνιο στο «Καραϊσκάκη» και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι «ερυθρόλευκοι» που στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσουν τον ΟΦΗ ή τον Πανσερραϊκό.
Στο 7′ οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν δικαιολογημένα πέναλτι σε ανατροπή του Κούτσι από τον Αβραάμ Παπαδόπουλο.
Τρία λεπτά μετά, το σκορ άνοιξε ο Μάρκο Πάντελιτς επιδεικνύοντας τις ικανότητές του και στις απευθείας εκτελέσεις φάουλ, καθώς με αριστοτεχνικό χτύπημα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μιχαηλίδη.
Γενικά όμως, ο Ολυμπιακός ήταν νωθρός, σπατάλησε το πρώτο ημίχρονο και ευτύχησε να μην δει τον Κούτσι να σκοράρει σε τετ-α-τετ με τον Μέγιερι.
Στο δεύτερο 45λεπτο οι πρωταθλητές βελτιώθηκαν, έθεσαν εύκολα υπό τον έλεγχό τους το παιχνίδι και «καθάρισαν» το ματς στο 68′. Από πάσα του Μανιάτη, ο Πάντελιτς βρέθηκε σε θέση για γκολ και με υποδειγματικό τελείωμα έγραψε το 2-0.
Το 3-0 διαμορφώθηκε στο 78′ με κεφαλιά του Ντιόγκο μετά από κόρνερ του Αμπντούν, ενώ ο Αλγερινός πέτυχε το τελικό 4-0 μετά από νέα ασίστ του Μανιάτη στο 88′.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας