Είδατε τις υποψηφιότητες για τα φετινά βραβεία Oscar και βγήκατε από τα ρούχα σας γιατί δεν είδα πουθενά τα ονόματα του Ryan Gosling και της Tilda Swinton; Ακόμα αναρωτιέστε τι δουλειά έχει με το... Academy το Βridesmaids; Θέλετε να αποδώσετε δικαιοσύνη και είστε μπλόγκερ; Η λύση είναι μία: Blogoscars 2012!
Είδατε τις υποψηφιότητες για τα φετινά βραβεία Oscar και βγήκατε από τα ρούχα σας γιατί δεν είδα πουθενά τα ονόματα του Ryan Gosling και της Tilda Swinton; Ακόμα αναρωτιέστε τι δουλειά έχει με το… Academy το Βridesmaids; Θέλετε να αποδώσετε δικαιοσύνη και είστε μπλόγκερ; Η λύση είναι μία: Blogoscars 2012!
Αυτό που ξεκίνησε πέρυσι ως Blogovision: the Movies και εξελίχθηκε σε #blogoscars έγινε θεσμός και επιστρέφει εφέτος ανανεωμένος, με νέα πρόσωπα και δικό του ιστολόγιο. Πέρυσι συμμετείχαν 70 Έλληνες μπλόγκερς, φέτος γιατί να μην σημειωθεί ρεκόρ.
Εάν επιθυμείτε και εσείς να λάβετε μέρος, μπείτε ΕΔΩ και δηλώστε συμμετοχή – αφού πρώτα διαβάσετε τους σχετικούς όρους – και ψηφίστε τις δικές σας επιλογές από την κινηματογραφική βιομηχανία.
Η ψηφοφορία θα γίνει πάλι σε επτά κατηγορίες:
Ταινία της Χρονιάς Σκηνοθεσία Σενάριο Α’ Αντρικός Α’ Γυναικείος Supporting (Β’) Αντρικός Supporting (Β’) Γυναικείος
Και μην εκπλαγείτε εάν δείτε έναν σκύλο να παίρνει blogoscar!
Οι ανακοινώσεις ξεκινούν την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012 η ψηφοφορία ολοκληρώνεται στις 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας