Μετά το τουρνουά στο Μπρισμπέιν, όπου έφτασε μέχρι τα προημιτελικά, ο Μάρκος Παγδατής «πέταξε» για το Σίδνεϊ, όπου θα δώσει τους τελευταίους του αγώνες πριν από το Αυστραλιανό Όπεν. Τελευταία φορά που ο Κύπριος έλαβε μέρος στο τουρνουά, πριν από δύο χρόνια, κατέκτησε και τον τίτλο, κάτι που θα επιδιώξει να κάνει και τώρα, ώστε να μπει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στη «μάχη» του πρώτου Γκραν Σλαμ στη Μελβούρνη. Ο 26χρονος πρωταθλητής θα αντιμετωπίσει στον πρώτο γύρο τον Ντιμίτρι Τουρσούνοφ, ενώ σε περίπτωση πρόκρισης πιο πιθανός αντίπαλός του είναι ο Μαρσέλ Γκρανογιέρ, ο οποίος στην πρεμιέρα θα αγωνιστεί κόντρα στον Αυστραλό Μάθιου Έμπντεν. Αν όλα κυλήσουν ομαλά για τον Παγδατή στα προημιτελικά θα βρει απέναντί του τον Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο, που θα κάνει πρεμιέρα στη νέα σεζόν από το Σίδνεϊ.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Ο προπονητής της Μπέτις που αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στους «16» του Europa League, θέτοντας ως προτεραιότητα για την ομάδα του το ισπανικό πρωτάθλημα και την Ευρώπη σε δεύτερο πλάνο.
LIVE: Ελλάδα – Μαυροβούνιο. Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ελλάδα – Μαυροβούνιο για την 3η αγωνιστική των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2027. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ1.
Στον νεαρό μέσο έπεσε το φλουρί της πίτας του Άρη, στην κοπή που έγινε στο Νέο Ρύσιο, μετά την προπόνηση, παρουσία και του Θόδωρου Καρυπίδη, ο οποίος μίλησε και στους παίκτες.
Οι Παγκόσμιες Πρωταθλήτριες της καλλιτεχνικής κολύμβησης αδερφές Αλεξανδρή επιστρέφουν στην Ελλάδα μετά από 14 χρόνια καριέρας στην Αυστρία. Και στο βάθος... Λος Αντζελες!