Στην αναμονή για Σηφάκη και Λούτσο Γκονζάλες ο Ολυμπιακός
Συζήτηση με άρωμα... μεταγραφικό είχαν οι Βαγγέλης Μαρινάκης και Ερνέστο Βαλβέρδε στη συνάντηση που είχαν κατά τη διάρκεια κοινωνικής εκδήλώσης εταιρίας που ανήκει στον πρόεδρο του Ολυμπιακού και ήταν προσκεκλημένος ο Ισπανός τεχνικός. Ο Μιχάλης Σηφάκης παραμένει φαβορί για τη θέση των τερματοφυλάκων, ενώ σύμφωνα με τον γαλλικό Τύπο οι Πειραιώτες συνεχίζουν να διαπραγματεύονται με τους Λούτσο Γκονζάλες και Κακουτά.
Συζήτηση με άρωμα… μεταγραφικό είχαν οι Βαγγέλης Μαρινάκης και Ερνέστο Βαλβέρδε στη συνάντηση που είχαν κατά τη διάρκεια κοινωνικής εκδήλώσης εταιρίας που ανήκει στον πρόεδρο του Ολυμπιακού και ήταν προσκεκλημένος ο Ισπανός τεχνικός.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο Βαγγέλης Μαρινάκης εξέφρασε στον προπονητή των «ερυθρόλευκων» την ικανοποίησή του για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας, ενώ είχαν και μια σύντομη συνομιλία σχετικά με την μεταγραφική ενίσχυση των Πειραιωτών. Ο Μιχάλης Σηφάκης παραμένει φαβορί για τη θέση των τερματοφυλάκων, ενώ δεν αποκλείεται η προσπάθεια απόκτησης περιφερειακού επιθετικού.
Σύμφωνα, μάλιστα, με τον γαλλικό Τύπο οι Πειραιώτες συνεχίζουν να διαπραγματεύονται με τους Λούτσο Γκονζάλες και Κακουτά.
Η ιστοσελίδα mercato365 αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να περιμένει την απάντηση του Λούτσο Γκονζάλες, προσθέτοντας ότι ο παίκτης έχει επίσης προτάσεις από Τουρκία και Βραζιλία.
Σε ό,τι αφορά στον Μιχάλη Σηφάκη η διαφορά που έχει προκύψει από τις διαπραγματεύσεις δεν φαίνεται να είναι μεγάλη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αυξημένη κίνηση στους δρόμους της Αττικής – Μεγάλες καθυστερήσεις στην Περιφερειακή Αιγάλεω λόγω τροχαίου
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (11/2): «Δράση» με Κύπελλο Ελλάδος Betsson και Premier League
- Marseaux: Το τραγούδι της «Hanomai» γίνεται video game με πρωταγωνίστρια την ίδια
- Ζελένσκι: Ανακοινώνει δημοψήφισμα και προεδρικές εκλογές στην επέτειο των τεσσάρων χρόνων πολέμου
- H Euroleague έβγαλε ανακοίνωση με απολογητικό χαρακτήρα για το φιάσκο με τα εισιτήρια του Final Four
- Βάρη: Εμβόλισαν με αυτοκίνητο κατάστημα για να το ληστέψουν – Βίντεο ντοκουμέντο
- Ο Λεβαντόφσκι ανοίγει δρόμο για το Σικάγο
- Παπαδάκη: Ο Σπίρτζης δέχθηκε μολυσμένο SMS με Predator 50 λεπτά μετά από ερώτηση για την ΕΥΠ στον Μητσοτάκη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 11.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/clay-leconey-LdyTTsIppB8-unsplash-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442