Κορυφαίος αθλητής της χρονιάς στην χώρα του αναδείχτηκε ο άσος του Ολυμπιακού, Πέρο Άντιτς. Ο σέντερ του Ολυμπιακού, που ξεχώρισε με την παρουσία του στο Ευρωμπάσκετ με την εθνική ομάδα των Σκοπίων, ψηφίστηκε ως ο κορυφαίος αθλητής για το 2011. Φυσικά η εθνική της ΠΓΔΜ που τερμάτισε τέταρτη στη Λιθουανία, σάρωσε όλα τα βραβεία καθώς ψηφίστηκε καλύτερη ομάδα, καλύτερος προπονητής (Ντοκουζόφσκι), καλύτερος ξένος στο πρωτάθλημα Σκοπίων(Μπο ΜακΚάλεμπ-παίζει στην εθνική), ενώ πήρε και βραβείο «πρωταθλήτρια των καρδιών μας» για ευνόητους λόγους.
Ο Μλαντένοβιτς χάρισε δύο γκολ στην ΑΕΛ και δεν άφησε τον Παναθηναϊκό να φύγει νικητής από το θεσσαλικό κάμπο. Μοιραίος ο Τετέ με την ευκαιρία του 88', τα γκολ οι Πέρες, Πασάς, Καλάμπρια, Μπακασέτας.
LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 19:30 την αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για την 8η αγωνιστική της Volley League γυναικών. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.
LIVE: ΠΑΟΚ – Άρης. Παρακολουθήστε live στις 19:30 την αναμέτρηση ΠΑΟΚ – Άρης για τη 13η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.