Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ανακοίνωσε ότι η Βενεζουέλα θα είναι η χώρα η οποία θα φιλοξενήσει το προολυμπιακό τουρνουά του ερχόμενου καλοκαιριού. Στη συνεδρίαση της FIBA, η λύση της Βενεζουέλας πήρε περισσότερες ψήφους από αυτή της Λιθουανίας κι έτσι το προολυμπιακό τουρνουά που θα διεξαχθεί από τις 2-8 Ιουλίου του 2012 θα διεξαχθεί εκεί. Εκτός από το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα πάρουν μέρος επίσης οι Ρωσία, Σκόπια, Λιθουανία, Ιορδανία, Νότια Κορέα, Πουέρτο Ρίκο, Δομινικανή Δημοκρατία, Βενεζουέλα, Νιγηρία, Αγκόλα και Νέα Ζηλανδία.
Η Αρμάνι Μιλάνο επικράτησε με 96-89 επί του Παναθηναϊκού για την 15η αγωνιστική της Euroleague, με τους Μπρουκς, Λεντέι και Σιλντς να οδηγούν τους Ιταλούς στην όγδοή τους νίκη στην σεζόν
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε μετά το ματς... θρίλερ του ΠΑΟΚ στη Βουλγαρία απέναντι στη Λουντογκόρετς (3-3), τονίζοντας ότι έτσι όπως εξελίχθηκε ο βαθμός είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα του.