Η Κορίνθιανς αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Βραζιλίας φέρνοντας «λευκή» ισοπαλία με την Παλμέιρας στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος και αφιέρωσε τον τίτλο της στον Σόκρατες, ο οποίος πέθανε τα ξημερώματα της Κυριακής. Πριν το ματς κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή, με παίκτες και οπαδούς να κρατούν ψηλά την γροθιά τους, όπως πανηγύριζε ο Βραζιλιάνος θρύλος, ο οποίος αγωνίστηκε στην Κορίνθιανς από το 1978 μέχρι το 1984.
Μεγάλο «διπλό» για την Ίντερ, καθώς χάρη σε γκολ του Λαουτάρο Μαρτίνες στο 65′ επικράτησε με σκορ 1-0 της Αταλάντα και επέστρεψε στην κορυφή της Serie A
Μπαράζ δημοσιευμάτων για τον Σέιμπεν Λι στην Τουρκία, με τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας να αναφέρουν ότι υπέγραψε ήδη στην Εφές και αποχωρεί από τον Ολυμπιακό.