Συνεχίζει να απογοητεύει η Αργεντινή. Η «παρέα» του Λιονέλ Μέσι έμεινε στο 1-1 με τη Βολιβία στο «Μονουμεντάλ» του Μπουένος Άιρες για την 3η αγωνιστική των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014. Η ομάδα του Αλεχάντρο Σαμπέγια βρέθηκε πίσω στο σκορ από το τέρμα του Μαρσέλο Μάρτινς στο 56’ και παρότι ισοφάρισε τέσσερα λεπτά μετά με τον Εζέκιελ Λαβέτσι (που σκόραρε με την είσοδό του στο ματς), δεν κατόρθωσε να ολοκληρώσει την ανατροπή. Έτσι μετά από τρεις αγώνες έχει μόλις τέσσερις βαθμούς.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Ο Μάρκους Ράσφορντ αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια και για τις δυσκολίες που πέρασε η μητέρα του μεγαλώνοντας πέντε παιδιά, τονίζοντας όμως ότι λόγω της φροντίδας της δεν κατάλαβαν ότι ήταν φτωχοί.
Ο Ντόντα Χολ έκανε δηλώσεις για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Βίρτους στη Μπολόνια, τονίζοντας ότι «κλειδί» για τη νίκη θα είναι να περιορίσει τον Κάρσεν Έντουαρντς.
Ο Πεπ Γκουαρδιόλα είχε ζητήσει από τους παίκτες του να μην πάρουν κιλά στις γιορτές και ο Έρλινγκ Χάαλαντ ζυγίστηκε αμέσως μετά το χριστουγεννιάτικο τραπέζι ανεβάζοντας τα... αποτελέσματα.