«Σοκ» στη Χιλή καθώς πέντε μέλη της εθνικής ομάδας υπέπεσαν σε σοβαρότατο πειθαρχικό παράπτωμα και εκδιώχθηκαν από την αποστολή, λίγα 24ωρα πριν τις αναμέτρήσης με την Ουρουγουάη και την Παραγουάη για τους προκριματικούς του Μουντιάλ 2014. Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Κλαούντιο Μπόργκι, παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στην οποία κατονόμασε τους παίκτες οι οποίοι επέστρεψαν αργοπορημένα και σε κατάσταση… μέθης στο ξενοδοχείο της αποστολής. Ανάμεσά τους βρίσκονται κάποιοι εκ των κορυφαίων Χιλιανών ποδοσφαιριστών, όπως ο Αρτούρο Βιντάλ της Γιουβέντους και ο Ζαν Μποσζούρ της Μπέρμιγχαμ.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Έναν οικογενειακό Γολγοθά ανεβαίνει ο Αμερικανός πρώην παίκτης της ΑΕΚ, Τζόρνταν ΜακΡέι, ο οποίος εγκατέλειψε το Ισραήλ και τη Χάποελ Χολόν, προκειμένου να είναι στο πλευρό του γιου και της οικογένειάς του.
Δείτε την παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός με όλα όσα συνέβησαν πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη νίκη των «ερυθρόλευκων» επί της Χάποελ Τελ Αβίβ στη Σόφια.