Η «αγωνία και η έκσταση» του Στιβ Τζομπς σε θεατρική σκηνή της Νέας Υόρκης
Ένα θεατρικό έργο για τον Στιβ Τζομπς, για την αγάπη του για την τεχνολογία, για το ανθρώπινο κόστος της δημιουργίας κάνει πρεμιέρα την επόμενη εβδομάδα σε σκηνή της Νέας Υόρκης. Το έργο, ένας μονόλογος με τίτλο «The Agony and the Ecstasy of Steve Jobs» (Η αγωνία και η έκσταση του Στιβ Τζομπς) θα ανέβει στις 17 Οκτωβρίου στο Public Theater της Νέας Υόρκης.
Ένα θεατρικό έργο για τον Στιβ Τζομπς, για την αγάπη του για την τεχνολογία, για το ανθρώπινο κόστος της δημιουργίας κάνει πρεμιέρα την επόμενη εβδομάδα σε σκηνή της Νέας Υόρκης. Το έργο, ένας μονόλογος με τίτλο «The Agony and the Ecstasy of Steve Jobs» (Η αγωνία και η έκσταση του Στιβ Τζομπς) θα ανέβει στις 17 Οκτωβρίου στο Public Theater της Νέας Υόρκης.
Σύμφωνα με τους παραγωγούς δεν είναι ένας φόρος τιμής στον συνιδρυτή της Apple, ο οποίος πέθανε την Τετάρτη σε ηλικία 56 ετών, αλλά μάλλον «μια διασκεδαστική, αλλά και οδυνηρή ιστορία περηφάνιας, ομορφιάς, πάθους και βιομηχανικού σχεδίου».
Όπως είπε ο ηθοποιός Μάικ Ντέιζι, το έργο αποτελεί «μια ματιά στις εμμονές του Τζομπς με την τεχνολογία, ενώ παράλληλα αναφέρεται και σε ιστορίες που ο ίδιος έχει διηγηθεί».
«Ο Στιβ Τζομπς επηρέασε σε μεγάλο βαθμό τις ζωές μας. Με πολλούς τρόπους ο κόσμος που μας άφησε είναι ο δικός του κόσμος. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να παρατηρήσουμε αυτόν τον κόσμο, τις αξίες και τις πρακτικές του και να αποφασίσουμε ποιο κομμάτι της κληρονομιάς του θα κρατήσουμε και ποιο όχι» κατέληξε ο Ντέιζι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ποιοι Beatles; Ο Ρόμπι Γουίλιαμς είναι έτοιμος να σπάσει το ρεκόρ των Σκαθαριών που κρατάει 25 χρόνια
- Πώς έγινε η τραγωδία στο Άστρος – Πατέρας ενός 9χρονου παιδιού ο λιμενικός που παρασύρθηκε από τα κύματα
- ΠΑΣΟΚ: «Βαριά εκτεθειμένη η κυβέρνηση μετά την απόφαση της Ευρωβουλής για τη Mercosur» λέει ο Τσουκαλάς
- To Siri της Apple μετενσαρκώνεται επιτέλους σε chatbot
- Βίντεο από τις προσπάθειες απεγκλωβισμού της 56χρονης που έχασε τη ζωή της στη Γλυφάδα – Συγκλονιστική μαρτυρία
- Κακοκαιρία: Ταλαιπωρία επιβατών της πτήσης Ζάκυνθος – Αθήνα – Έμειναν 97 λεπτά στον αέρα
- Αντετοκούνμπο: «Πρέπει να γίνω ο μαύρος κύκνος» (vid)
- Κακλαμάνης για Βαλτογιάννη: «Απαράδεκτη η αναφορά βουλευτή στη χούντα – Έχει ορκιστεί στο Σύνταγμα»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 22.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/josh-gordon-h8Od9ze-0o-unsplash-315x220.jpg)
















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442