Τουλάχιστον 13 νεκροί σε ένοπλη επίθεση σε λεωφορείο στο Πακιστάν
Ένοπλοι επιτέθηκαν σε λεωφορείο που μετέφερε σιίτες μουσουλμάνους στο νοτιοδυτικό Πακιστάν, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 13 άτομα και να τραυματιστούν άλλα έξι. Η επίθεση έλαβε χώρα κοντά στην Κουέτα, την πρωτεύουσα της επαρχίας Μπαλοχιστάν.
Ένοπλοι επιτέθηκαν σε λεωφορείο που μετέφερε σιίτες μουσουλμάνους στο νοτιοδυτικό Πακιστάν, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 13 άτομα και να τραυματιστούν άλλα έξι.
Η επίθεση έλαβε χώρα κοντά στην Κουέτα, την πρωτεύουσα της επαρχίας Μπαλοχιστάν.
Σύμφωνα με την αστυνομία, οι ένοπλοι ανάγκασαν τους επιβάτες να σχηματίσουν μια γραμμή και στη συνέχεια τους πυροβόλησαν.
Πριν από ένα μήνα, βομβιστική επίθεση με παγιδευμένο αυτοκίνητο σε πάρκινγκ κοντά σε τέμενος σιιτών, είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 11 άνθρωποι στην πόλη Κουέτα.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας