Ο Σταύρος Ψωμιάδης και η αδελφή του Χριστίνα ήταν νικητές στην κόντρα με την ΑΕΚ, η οποία είχε καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα κατά της οικογένειας για τη μεταβίβαση των μετοχών της Καβάλας στον Ερασιτέχνη λόγω των χρεών του Μάκη Ψωμιάδη προς την ΑΕΚ. Το δικαστήριο αθώωσε την Τρίτη την οικογένεια Ψωμιάδη απορρίπτοντας το αίτημα της Ένωσης που προσπάθησε να αποδείξει ότι ο Μάκης Ψωμιάδης έχει σχέση με την ΠΑΕ Καβάλα.
Ο Σταύρος Ψωμιάδης και η αδελφή του Χριστίνα ήταν νικητές στην κόντρα με την ΑΕΚ, η οποία είχε καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα κατά της οικογένειας για τη μεταβίβαση των μετοχών της Καβάλας στον Ερασιτέχνη λόγω των χρεών του Μάκη Ψωμιάδη προς την ΑΕΚ. Το δικαστήριο αθώωσε την οικογένεια Ψωμιάδη απορρίπτοντας το αίτημα της Ένωσης που προσπάθησε να αποδείξει ότι ο Μάκης Ψωμιάδης έχει σχέση με την ΠΑΕ Καβάλα.
Η δίκη για τα ασφαλιστικά μέτρα έγινε τη Δευτέρα και η απόφαση βγήκε την Τρίτη. Η πλευρά της ΑΕΚ προσπάθησε να αποδείξει ότι ο Μάκης Ψωμιάδης είχε σχέση με την ΠΑΕ Καβάλα και έτσι επιχείρησε να μπλοκάρει τη μεταβίβαση των μετοχών, ώστε να μπορέσει να εισπράξει από την οικογένεια Ψωμιάδη τα χρήματα που της οφείλονται και φτάνουν τα 44 εκατ. ευρώ, που της έχουν επιδικαστεί.
Μάλιστα ο Σταύρος Ψωμιάδης πήγε στο δικαστήριο με επτά δικηγόρους. Μετά την εξέλιξη αυτή, η Καβάλα μπορεί να προσφύγει ξανά στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και να ζητήσει να επανεξετασθεί η υπόθεσή της, καθώς πλέον οριστικά η οικογένεια Ψωμιάδη φαίνεται να έχει αποχωρήσει από τη μετοχική σύνθεση.