Ισοπαλία για γερά νεύρα για τη Ντόρτμουντ, περίπατος της Μπάγερν
Η Ντόρτμουντ, αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Champions League, έφυγε με «λευκή» ισοπαλία από το Λεβερκούζεν σε ένα παιχνίδι όπου κυριάρχησαν τα νεύρα και τα σκληρά μαρκαρίσματα. H Μπάγερν Μονάχου επικράτησε εύκολα με 3-0 της Καϊζερσλάουτερν εκτός έδρας και ανέβηκε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με εννέα βαθμούς. Μαζί της βρίσκεται και η Βέρντερ Βρέμης που κέρδισε επίσης εκτός έδρας την Χόφενχαϊμ με 2-1.
Η Ντόρτμουντ, αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Champions League, έφυγε με «λευκή» ισοπαλία από το Λεβερκούζεν σε ένα παιχνίδι όπου κυριάρχησαν τα νεύρα και τα σκληρά μαρκαρίσματα.
Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να είναι καλύτεροι στο πρώτο και τους φιλοξενούμενους να κυριαρχούν στο δεύτερο. Χαρακτηριστικό της εικόνας του αγώνα είναι οι δύο αποβολές, μία για την κάθε ομάδα, του Κάντλετς στο 64′ για την Μπάγερ και του Γκέτσε στο 77′ για την Μπορούσια.
H Μπάγερν Μονάχου επικράτησε εύκολα με 3-0 της Καϊζερσλάουτερν εκτός έδρας και ανέβηκε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με εννέα βαθμούς. Μαζί της βρίσκεται και η Βέρντερ Βρέμης που κέρδισε επίσης εκτός έδρας την Χόφενχαϊμ με 2-1. Την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα σημείωσε η Φράιμπουργκ, που επικράτησε με 3-0 της Βόλφσμπουργκ ενώ στο σκορ της ημέρας η Κολονία επικράτησε εκτός έδρας του Αμβούργου με 4-3.