Ανακοίνωσε Αραμπατζή και Φωτιά η Λάρισα
Την απόκτηση του Νίκου Αραμπατζή και του Λάζαρου Φωτιά ανακοίνωσε η Λάρισα. Ο πρώτος υπέγραψε συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας, αφού πρώτα πέρασε από εξονυχιστικές εξετάσεις αφού προέρχεται από σοβαρό τραυματισμό (ρήξη χιαστών), ενώ ο 20χρονος αμυντικός Φωτιάς θα γίνει κάτοικος του κάμπου για 1+3 χρόνια.
Την απόκτηση του Νίκου Αραμπατζή και του Λάζαρου Φωτιά ανακοίνωσε η Λάρισα. Ο πρώτος υπέγραψε συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας, αφού πρώτα πέρασε από εξονυχιστικές εξετάσεις αφού προέρχεται από σοβαρό τραυματισμό (ρήξη χιαστών), ενώ ο 20χρονος αμυντικός Φωτιάς θα γίνει κάτοικος του κάμπου για 1+3 χρόνια.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ για τον Αραμπατζή:
«Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Νίκο Αραμπατζή για συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας.
Γεννημένος στις 10 Μαρτίου 1984 στο Μητρούσι Σερρών, ο Νίκος Αραμπατζής στα 27 του χρόνια μετράει ήδη 11 επαγγελματικές σεζόν σε επίπεδο Α’ και Β’ Εθνικής και συνολικά 221 επίσημα παιχνίδια, εκ των οποίων τα 95 στη Super League. Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από τον Πανσερραϊκό, όπου πήρε το χρίσμα σε ηλικία μόλις 17 ετών, ενώ τον Ιανουάριο του 2006 μεταγράφηκε στον ΠΑΟΚ του οποίου αποτέλεσε βασικό στέλεχος επί 4,5 χρόνια, καταγράφοντας – ως επί το πλείστον – γεμάτες χρονιές. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με τη φανέλα του Ηρακλή σε συνολικά 29 επίσημους αγώνες.
Η καριέρα του Αραμπατζή με αριθμούς
Σεζόν / Ομάδα / Αγώνες – Γκολ
2001-02 Β / Πανσερραϊκός / 10 –
2001-02 / Πανσερραϊκός / 24 – 1
2002-03 / Πανσερραϊκός / 28 –
2003-04 / Πανσερραϊκός / 10 – 2
2004-05 / Πανσερραϊκός / 29 – 8
2005-06 Α / Πανσερραϊκός / 12 – 1
2005-06 Β / ΠΑΟΚ / 9 –
2006-07 / ΠΑΟΚ / 31 – 2
2007-08 / ΠΑΟΚ / –
2008-09 / ΠΑΟΚ / 16 –
2009-10 / ΠΑΟΚ / 23 – 2
2010-11 / Ηρακλής / 29 –
***Ο Νίκος Αραμπατζής θα βρίσκεται στη διάθεση των εκπροσώπων του Τύπου και των φωτορεπόρτερ στις 7 το απόγευμα στα Δένδρα, λίγα λεπτά πριν από την έναρξη του φιλικού αγώνα της ΑΕΛ με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης»
«Βυσσινί» και ο Φωτιάς
Εκτός του Νίκου Αραμπατζή η ΑΕΛ ανακοίνωσε και την απόκτηση του Λάζαρου Φωτιά για 1+3 χρόνια από την ΑΕ Ποντίων Κατερίνης.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:
«Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον ποδοσφαιριστή Λάζαρο Φωτιά για συμβόλαιο διάρκειας 1+3 χρόνων.
Γεννημένος στις 26 Απριλίου του 1991 στα Γιαννιτσά, ο Φωτιάς αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού. Την περασμένη σεζόν (2010-11) κατέγραψε με τη φανέλα των Ποντίων Κατερίνης 22 συμμετοχές και 1 γκολ στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του Ηρακλή».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Δένδιας στο Υποβρύχιο «ΠΙΠΙΝΟΣ» – Παρακολούθησε βολή του νέου τύπου τορπίλης «SeaHake mod4»
- Άννα Φόνσου: «Τη Ζωζώ Σαπουντζάκη την πρόδωσαν τα πόδια της»
- Εξεταστική: Κόντρες για τις συλλήψεις στη Κρήτη και τα απειλητικά email στους βουλευτές της ΝΔ
- Ώρα μηδέν για Shein, Temu – Τι θα γίνει με τα μικροδέματα στην Ευρώπη
- Νέα Υόρκη: Αστυνομικός έσωσε μωρό που πνιγόταν στην άκρη αυτοκινητόδρομου
- Φως στο Τούνελ: Στα άδυτα τριών σκοτεινών υποθέσεων
- Ιταλία: Οπαδός… έστειλε γυναίκα διαιτητή να «πλύνει τα πιάτα» και οι υπόλοιποι τον έκραξαν (vid)
- Ερέβους επίκληση: για τη νέα ποιητική συλλογή του Διονυσίου Καλιντέρη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 12.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jake-kokot-PbDLAy38QZM-unsplash-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442