Συγκλονισμένη είναι η Ρωσία από την πτώση αεροσκάφους που στοίχισε τη ζωή 44 επιβατών, ανάμεσα στους οποίους βρίσκεται και ο διεθνής διαιτητής Βλαντιμίρ Πετάι. Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων RIA Novosti, ο Πετάι είναι ένα από τα θύματα της αεροπορικής τραγωδίας αν και επίσημα δεν έχει επιβεβαιωθεί ο θάνατός του. Παρόλα αυτά το όνομά του δεν συμπεριλαμβάνεται στους οκτώ επιζήσαντες. Ο 38χρονος διαιτητής πριν από λίγες μέρες είχε σφυρίξει την αναμέτρηση ανάμεσα στην Ντιναμό Μόσχας και τη Ρούμπιν Καζάν.
Η Μπαρτσελόνα είχε 4 δοκάρια και δύο ακυρωθέντα γκολ και η εξαιρετική Σοσιεδάδ τη νίκησε με 2-1, βάζοντας... φωτιά στην κορυφή στη La Liga! Στους 49 βαθμούς οι «Μπλαουγκράνα», στους 48 η Ρεάλ πλέον.
Ο Μπραχίμ Ντίας έχασε πέναλτι στο 90+24’ για το Μαρόκο, το παιχνίδι πήγε στην παράταση και εκεί ο Γκουεγιέ με γκολ στο 94’ έδωσε το τρόπαιο στην Σενεγάλη – Ηγετική εμφάνιση από τον Μανέ, εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.
Ο Ράφα Μπενίτεθ απέδωσε την βαριά ήττα του Παναθηναϊκού από την ΑΕΚ στο ότι το δεύτερο γκολ… έκοψε τα πόδια των παικτών του, επειδή έχασαν την αυτοπεποίθησή τους