«Χάλκινοι» Μάνος και Παπαρούνας στο Γκραν Πρι του Μπολζάνο
Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν οι Αλέξανδρος Μάνος και Στέφανος Παπαρούνας στις συγχρονισμένες καταδύσεις από τραμπολίνο 3μ., στο Γκραν πρι του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξήχθη στο Μπολζάνο της Ιταλίας. Το ελληνικό δίδυμο συγκέντρωσε συνολικά 362.40 βαθμούς. Στο αντίστοιχο αγώνισμα των γυναικών, οι Ιουλιάνα Μπανούση και Ελένη Κατσούλη ήταν όγδοες με 234.27 βαθμούς.
Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν οι Αλέξανδρος Μάνος και Στέφανος Παπαρούνας στις συγχρονισμένες καταδύσεις από τραμπολίνο 3μ., στο Γκραν πρι του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξήχθη στο Μπολζάνο της Ιταλίας. Το ελληνικό δίδυμο συγκέντρωσε συνολικά 362.40 βαθμούς και κατετάγη πίσω από τους Γάλλους Νταμιάν Σελί και Ματιέ Ροσέ (391.44β.), τους Ιταλούς Νικόλα και Τομάσο Μαρκόνι (371.82β.) και τους επίσης Ιταλούς Μικέλε Μπενεντέτι και Τομάσο Ρινάλντι (363.51β.), οι οποίοι όμως μετείχαν εκτός συναγωνισμού.
Στο αντίστοιχο αγώνισμα των γυναικών, οι Ιουλιάνα Μπανούση και Ελένη Κατσούλη ήταν όγδοες με 234.27 βαθμούς, ενώ στα 10μ. των ανδρών ο Μιχάλης Τζίφας κατετάγη 15ος στον προκριματικό με 355.10β.
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Ο Ερίκ Καντονά μίλησε για τους πολέμους στον κόσμο και έστρεψε τα πυρά του προς τον Ντόναλντ Τραμπ και τους ηγέτες που αποφασίζουν στρατιωτικές συγκρούσεις.